Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
MunezXBK #222747 üzenetére
Nem szerepel sajnos, természetes, hogy először guglizom. Orosz és lengyel oldalakon találtam említést, megoldás nem igazán volt. Nem túl gyakori hiba, ahol írták ott mind az 1.6 szívó motoros autók voltak, BSE, BGU. A két hibakódot egyszerre üti be, valami kapcsolat lehrt köztük.
Fura hogy úgy sikít a hibakóddal, hogy minden működik. Arra gondoltam, hogy beesik indításkor az akkufesz, mindig önindítózáskor dobja be. Volt egy 3km-es utam, hogy hazaértem rámértem, 12.3V, felakasztottam éjszakára tölteni, meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest