Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• i-sti

senior tag

válasz Kiskokó #137082 üzenetére

Relatív drága: PHILIPS XENON 42403XVC1 D3S 42V 35W => 30k

(#137083) Gyula84: Szerintem pedig igenis annyival jobb. Naponta (éjszakánként) vezetek xenon, nem xenon-os autót. Nekem megér 5-6 éventa 30k-t adni azért a fényért.

Doki: "Multitronic, S-Tronic és DSG van most a családban."
    Ideje egy rendes Tiptronic-ot is kipróbálni.
    S-Tronic ugyan az mint a DSG, egyik sem automata.

[ Szerkesztve ]

Novum Forum Siculorum

• Doki16

addikt

válasz Kiskokó #137082 üzenetére

Szerintem a váltó pont, hogy rossz példa mert eszméletlen drága. Mindamellett DSG van a kocsiban és imádom :) Nem izgat mennyire drága a javíttatása meg, hogy folyton ezzel riogatnak. Nagyon jó konstrukciók ezek és ritkán halnak be. Multitronic, S-Tronic és DSG van most a családban. Kapja meg az olajat és a karbantartást ahogy kell és semmi gond nem lesz vele, remélhetőleg :D
    Amúgy meg mindig azok a kollégáim szidják a DSG-t akik életükben nem vezettek olyat. Olyan 6-7 automata váltó fajtát kipróbáltam, de magasan a VW konszern gyártja legjobbakat. (Nem ültem még luxuskocsiban, csak tényleg a kommersz márkákat próbáltam.) Egy szó mint száz, imádom ezt a váltót. :)

Na de hogy visszatérjek a lámpára. Megéri a xenon a felárat, mert lényegesen többet nyújt mint a halogén. Ugyanaz a szituáció mint a sebváltónál felvázoltam. De nekem itt nincs szükségem rá, míg az automata nagyon jól jön a városi mászkálás közben :)

Amúgy a te példád is az amit én is gondolok. A régi leharcolt franc tudja milyen előéletű kocsiknál van a probléma. Az új/pár éves autókat csak rendesen karban kell tartani és a xenon meg a váltó is egy olyan pluszt nyújt amit az olcsóbbik párja nem.

Örülök ha van kivel értelmesen beszélgetni.

(#137083) Gyula84: Az új generációs xenonok tényleg nagyon jók. Saját tapasztalat, hogy a Q5-ben lévő mennyire eszméletlen jó korom sötétben. Még a mai napig ledöbbenek rajta ha azt vezetem, hogy mennyivel jobban látok mindent.

[ Szerkesztve ]

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés