-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i-sti
senior tag
válasz bitpork #113731 üzenetére
"nem is beszélve a kötött időrend miatti időveszteségről."
Szerintem ez a megfizethetetlen.
Lehet hogy a tömegközlekedés olcsóbb városban, és pontosabb de mikor vége a munkaidőnek illetve egyetemnek (ami változó az én esetemben) csak ülők be és döcögök haza.
Másként vagy hamarabb el kellene jönnöm, vagy lekésném az aktuális járatot. Akkor várjak míg a busz haza megy (15km) 5-6 megálló megfordul, vissza jön a városba és újra elindul.
Télen az ember megfagy a megállóben, nyáron napszúrást kap, ülőhely ritkán van, stb stb.Novum Forum Siculorum
-
zsoleszkai
tag
válasz bitpork #113731 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, nekem Mezőtúr-Kecskemét vonat + a kecskeméti busz bérlet 13000ft és az utazási időm kb 4óra(ha minden stimmel) ha nem vesszük azt hozzá hogy haza kell sétálnom az állomásról ami 3,5km.
Ezt ha egy autóval kiváltja az ember az 90km/út és ~1,5óra ebből van 1hónapban 8-9út, ami kb ugyan annyira jön ki, ha csak egyedül megyek. Tulajdonképpen ezért döntöttem autóvásárlás mellett./KneeBy/
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Canyon Stoic 2 XL
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest