- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
Lacess #104542 üzenetére
Csak a kuplungszett lesz cseres a lendkerek marad. Ha piszkalod a gepet teljesitmeny ugyileg akkor azt elsonek a kettostomegu halalja meg azzal hogy jo esetben max fele annyit fog elmenni az auto alatt mint gyari allapotba. Amugy nekem is csak azert lett fix 1z lendkerek mert tudtam hogy idovel ugyis cserelgetni fogok ezt azt pl porlaszto turbo adagolo igy akkor mar ugy dontottem ha gyilkolni fogom a kuplungot akkor a cserenel kevesbe fajo verziot hasznalom. Bar ha igy haladok sose erek a vegere a kocsival most a katalizatorom+kipufogo rendszert kene szetboritani csak tok se tudja mikor lesz ra idom
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest