- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
#31733248 #81866 üzenetére
Boldogultam amíg nem jött a covid: jól ment a rendezvény és esküvős EVA-m. Ez a covid miatt egy jó ideig bizonytalan is marad. Ezért nyúltam ahhoz amihez tudtam (nem magamhoz) és költöztünk oda, ahol van elég munkalehetőség.
Foglalkozás váltáson sokat gondolkoztam, de asztalos okj-t a tököm sem tanul ki nulláról, pedig az érdekelt volna, minden más amit meg csinálnék az vállalkozás, amihez tőke kell, nem végzettség.
Informatika nem az én világom, hiába hittem azt sokáig. Nem szeretem a monitorbámulást egyszerűen, úgyhogy agyalgatok már a fotózás utáni életen, vagy simán csak outsorcingolni az utómunka részét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingstone KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- LENOVO T14 GEN3 l i7 1260P l 24GB RAM l MAGYAR BILL l SZÉP ÁLLAPOTBAN
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged