Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz spanyoll #79230 üzenetére
Haverok szűk körben simán kiárultak bármit. Garázsvásár, csiribiri, mindent is elhordtunk.
Végén utoljára elment a TV, másnap az ágy, aztán felültek a repülőre és 2 nap múlva a házuk is :-D
Ha pénzt nem kérsz, akkor sok ingyenélő jön akivel szopni kell. Mi általában azt követtük, hogy ismerősi körben kihirdettük occsóért, vagy aki most megy másik albérletbe, kiszabadul az életbe, friss házas, ott érdeklődtünk. Lett gyertyatartó, kenyértartó, használható és használhatatlan sok más. Néha én tároltam a pinyóklubban és jöttek cuccokért, de ennyit a feltörekvő ifjúság és a lelki békém megért :-D
Van családban / ismerősi körben sok óvodai speciális képző nem tudom mi a pontos neve, oda ment a nyomtató, tonerek, firkapapír és mivel ceruza nem volt így vettem egy akciós szettet, pár kézi "videójátékot" és ezt-azt, oszt felajánlottam.
Könyveket begyűjtöttem, helyi művháznak és könyvtárnak leadtam, ezekkel is még kapcsolatban vagyok. Szomszéd csoportból itt sok könyv gyűlt be nekünk is hasonló módszerrel. Most lestem, hogy az illető azóta kontinenseket költözött, mi ekönyvre váltunk és van ami azóta kétszer gazdát cserélt, követtük az útját, nem hulladék lett és ez jó :wub:
Szóval mittomén, ha Pest és környéke meg valami hasonlót logisztikázni kell, akkor bent lakásos sérült gyerekes óvoda, fél iskola, kollégium, mindenféle kapcsolat is akad.
Mellékszálon félelmetes, mikor iskolának/óvodának adok UTP kábelt, és örülnek, mint majom a farkának, az fájt. Onnantól kaptak routert, bigyót, mindent is, amit csak lehet.
Ez egyik, de nem olvastátok: https://prohardver.hu/tema/exhwsw_ertunk_mindenhez_is/hsz_34231-34231.html
Aztán mozgáskoordinációs szakképzős intézménynek most szeretnék Nintendo Wiiket megfelelő LCD TVvel felajánalni.... Értem, hogy a videójáték az ördögtől van, de ennek is akad jó odala, nem csak a vérengzés, aztán ez van nekem kéznél. Ahol meg 17 méter UTP kábelnek és 20 perces szerelésnek örülnek, oda más is elkél.
Nyomom ezt sok éve.
-
Byk01
őstag
válasz spanyoll #79230 üzenetére
A könyveket, meg egyéb kisebb kacatokat beviheted a Besence utcán a SZÚK-ba, ahol majd tárolási díj fejében eladják. Ez a tárolási díj 100-200 Ft+ÁFA szokott lenni.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest