Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz spanyoll #79109 üzenetére
telen en azt szoktam, hogy lemegyek a kocsihoz, beroffentem, klima=ON, minden fuvoka az ablakra, aztan ragyujtok egy cigire es levakarom korbe. mire elfogy a cigi, mar indulhatok
jegoldospret csak akkor, ha koppra korbe van fagyva mindegyik ablak, mert ugy vettem eszre, nem tul egeszseges az ablaktorlonek
mas:
Anyosnak akarunk egy Omron nebulizert (inhalalot venni). Vera angol amazonon nezi, mondom, hamar amazon, nezzuk a nemeten, legalabb ot EU dugos van.
Viszont nezem arukereson, alza, emag es mediamarkt is arulja azt a par Omron tipust, amit kineztunk. Alzaval,emaggal nincs tapasztalat, MM-el is csak szemelyes. Ti honnet rendelnetek? nemet amazonrol 1-2eFT-al olcsobb, viszont ott van kb 10EUR szallitas. En MM-tol rendelnem szivem szerint, annak megiscsak van Gyorben uzlete, ha valami nem lenne OK (bar van tobb Omron cuccunk, hibatlanul megy mind evek ota)
B
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
gorgo
őstag
válasz spanyoll #79109 üzenetére
Asszony régi C-max Ghiába beült, 1 gombnyomás, 1 perc múlva levált a szélvédőről a jég. Első ablakfűtés. buzijapóknak megmutatnám...
"gyönyörű" görbét húz a covid. Ha tavaszig nem bukik bele a kormány ebbe a totális dilettantizmusba, akkor semmibe. Komolyan. Most elválik, mennyire hülye a magyar.
SEMMI érdemi szigorítás, még olyan sem, ami amúgy nem bezárás.
Én is azt mondom, hogy sajnos ezzel meg kell tanulni együtt élni, de bakker, azért vannak értelmes és hatékony lépések. Hogy azokat mérnem??? Hulljon a férgesse? Annyival kevesebb lesz a nyugger/beteg > jobb lesz a TB-nek? Vagy mi a fax?
Nem tudom eldönteni, hogy a kormány hülyébb vagy a nép 60%-a...Biden for prezident! (csak el ne vigye a covid).
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500