- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
spanyoll #79109 üzenetére
telen en azt szoktam, hogy lemegyek a kocsihoz, beroffentem, klima=ON, minden fuvoka az ablakra, aztan ragyujtok egy cigire es levakarom korbe. mire elfogy a cigi, mar indulhatok
jegoldospret csak akkor, ha koppra korbe van fagyva mindegyik ablak, mert ugy vettem eszre, nem tul egeszseges az ablaktorlonek
mas:
Anyosnak akarunk egy Omron nebulizert (inhalalot venni). Vera angol amazonon nezi, mondom, hamar amazon, nezzuk a nemeten, legalabb ot EU dugos van.
Viszont nezem arukereson, alza, emag es mediamarkt is arulja azt a par Omron tipust, amit kineztunk. Alzaval,emaggal nincs tapasztalat, MM-el is csak szemelyes. Ti honnet rendelnetek? nemet amazonrol 1-2eFT-al olcsobb, viszont ott van kb 10EUR szallitas. En MM-tol rendelnem szivem szerint, annak megiscsak van Gyorben uzlete, ha valami nem lenne OK (bar van tobb Omron cuccunk, hibatlanul megy mind evek ota)
B
-
gorgo
őstag
válasz
spanyoll #79109 üzenetére
Asszony régi C-max Ghiába beült, 1 gombnyomás, 1 perc múlva levált a szélvédőről a jég. Első ablakfűtés. buzijapóknak megmutatnám...
"gyönyörű" görbét húz a covid. Ha tavaszig nem bukik bele a kormány ebbe a totális dilettantizmusba, akkor semmibe. Komolyan. Most elválik, mennyire hülye a magyar.
SEMMI érdemi szigorítás, még olyan sem, ami amúgy nem bezárás.
Én is azt mondom, hogy sajnos ezzel meg kell tanulni együtt élni, de bakker, azért vannak értelmes és hatékony lépések. Hogy azokat mérnem??? Hulljon a férgesse? Annyival kevesebb lesz a nyugger/beteg > jobb lesz a TB-nek? Vagy mi a fax?
Nem tudom eldönteni, hogy a kormány hülyébb vagy a nép 60%-a...Biden for prezident!
(csak el ne vigye a covid).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest