Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz rbalint88 #28589 üzenetére
nem kell ironikusnak lenni, értettem a mondanivalódat akkor is. mások a preferenciák. nekem a kocsi közlekedni kell. minden másra ott a motor, ha faszagyerekeskedni akarok.
és ha kell, akkor szervizelem is, de a mostanira nem szeretnék már költeni. fiatalítás a cél.
szerk: és mindenképpen engedek a listából, különben nem fogok tudni autót venni - ezt 1 nap után én is látom. de nem akarom a 99-es astrát 2001-2002-es, egy kategóriával nagyobb autóra cserélni. ritkán veszek kocsit, hosszabb távra tervezünk, és az is tizensok lesz pár év múlva. nálam a fiatal kor egy kicsit garancia is arra, hogy kisebb eséllyel megy tönkre, mint az idősebb - ugyanannyi gondoskodás mellett.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
benzines (vagy a dízel is jó?) mazda 6 kombi, dízel B zafira, tdci foki kombi? ezek közül valami kerülendő? vagy mind?
-
TayRol
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #28601 üzenetére
Egy 2. gen-nel mentem síelni tavalyelőtt. 1.6 dízel, nem tudom mennyi ló. 4 felnőtt jobban elfért, mint az astrában.
Hm, H astra. Ezen még kicsit rágódnom kell, de nem gondoltam még rá. A zafiránál nem indok, hogy 3 gyerek alatt kisbusz. Most főleg a technikai oldala érdekel a dolgoknak, a többi szimpátia kérdése (is).
Mazda 6-ból természetesen csak az 1. gen fér bele, a rozsdásodásra utánanézek.
VW-t nem veszek, sem golfot, sem passatot. (sorry Bálint. nem miattad)szerk: Touran tetszik a zasszonynak. és abban is van 1.9 pdtdi. nofene.[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Külhonból behozott kocsira mennyit kell még rászámolni, mire az udvaromban áll?
-
TayRol
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #28641 üzenetére
úgy legyen!
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #28643 üzenetére
nem az EuroLotto? kollégák tolják.
szerk: akkor nem ez.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #28651 üzenetére
pont most olvastam el őket. tanulságos.
-
TayRol
nagyúr
citrom c5? most megkapnám 15%-kal olcsóbban. de félek az ilyen új dízel motoroktól. meg a citromot útálom.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
bazz, nem, de köszi!
most ott tartunk, hogy focus 1.6 dízel, 308 hdi, octavia tsi. meg holnap megyek a c5-öst kipróbálom. illetve találtam egy jó szerelőt, a család barátja és 10 percre van otthonról, eddig nem is tudtam. ki is faggattam ezerrel. ő a benzines japánt ajánlotta még (na meg az új kocsit ), de akkora keretem nincs.
-
TayRol
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #29083 üzenetére
205.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #29088 üzenetére
Igen, kombit. Remélem ez is jó lesz.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #29091 üzenetére
Igen, a 2.0 benzin. A 2.3 annyival kényesebb, hogy kicsit kisebb az olajteknő a kiegyenlítő tengely miatt, sűrűbben kell csekkolni az olajat. Ha pedig szivárog, akkor tömítés csere. Kb. ennyi. 166 ló, 205 Nm, de nem turbósan felépített nyomaték, hanem szívómotorosan.
-
TayRol
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #29093 üzenetére
Ja, az újak mocsok jók!
-
TayRol
nagyúr
Na, mazda megvéve.
2005-ös, 2.3, hibátlan (a fékek és a gumi jövőre cserések, de belekalkulálva az árba), minden eleme gyári (megmérve), garantált 108e km, full extra, xenon, bőr, stb... 1.475e pénz.
Ja, és egy ismert motorversenyzőé volt (akivel mint kiderült együtt toltuk a pályán néha), szóval nem hanyagolta el a gépet. Most öröm, boldogság. Ja, az astra pedig egy fórumtársé lett.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Ehh srácok, nem bántásból - imádtam az Astrát de azért - ez a Mazda kicsit más világ. Holnap majd dobok fel képeket is. Tankoláskor szokni kell, hogy nem 52 literes a tank hanem majd 20-szal több.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #29309 üzenetére
majd elválik. most elkezdek vezetni egy statisztikát a sprintmonitoron, abból ki fog derűlni.
-
TayRol
nagyúr
bocs, az offért: az időjárás miatt csak telefonos képeket kaptok a kocsiról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Politika
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest