- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz rbalint88 #76844 üzenetére
A kérdés továbbra is az, hogy megéri-e a 4K contentet vadászni. Továbbra is áll a dolog, ha 4 méterre ülsz a 65"-tól akkor legfeljebb placeboként érdemes 4K-t nézni, mert nem fogod látni a különbséget a FullHD-hoz képest.
HDR az már mást tészta.Igazából én úgy döntöttem anno, hogy építek egy gyors hálózatot az asztali PC mellé, Apple TV a másik végén, és a Plexet használom mint otthoni média szolgáltatás (meg akkor is ha el akarom érni az otthoni tartalmat bárhonnan a világból).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Studi
veterán
válasz rbalint88 #76797 üzenetére
Powerslide-ot azért nem tudott, ahhoz az egyhatdé kevés. És az óvónénit is csak alacsony sebességnél engedte kikapcsolni, 40-nél azt hiszem automatikusan kikapcsolt. De hóban még bekapcsolt óvónénivel is szépen át lehetett fűzni vele a körforgalmakat, adott hátra hajtást, és tette a fenekét szolidan. Az elsőkerekes orrtúrásnál jobb, de nem élményautó, az tény.
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #76791 üzenetére
Párom mesélte, hogy látta, ahogyan a belvárosban a tetőről lezúdúló hó behorpasztotta egy kék rendszámos merci tetejét.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #76778 üzenetére
Epres tojáslikőr most nem volt, csak mogyorós, marcipános, meg talán origi... szóval nem is vettem... be kell érnünk egy Szeleshát Rosé Cuvée 2017-el.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #76754 üzenetére
Kímélem a májam
Glenfarclas 10y, 12y, 15y, Glenfiddich 12y, 16y, Arran 10y, Benromach 10y, Timorous Beastie, ScalliwagGoT Lagavulin 9y-en törtem a fejem, de kétlem, hogy indokolt a horror ára, csak a szép doboz+cimkéért pedig nem adok ennyit
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #76710 üzenetére
Elég egy tricon ászana is spárga utoljára 20 éve ment
Freddy: 2 napja Depeche Mode koncertfilmen is ment a rágás/taposás (nem, nem a zene volt az! ) , szerencsére gyorsan végzett mindenki, de tényleg csak ami kéri a vásznat azért vagyok hajlandó bevállalni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #76682 üzenetére
1 éves bejelentés, Free reg 1000db képre es/vagy videóra limitált. Azontúl pro reg
Forrás : [link]
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
madgie
titán
válasz rbalint88 #76682 üzenetére
Német oldalakon szokott developer reg lenni, azzal az Office 365 mellé korlátlan Onedrive jár, havi nettó 8,10 euróért. Már lassan két éve azt használom és bár a gugli felhője szerintem bolondbiztosabb (nagy méretű és/vagy sok fájl esetén), de ez ennyiért nekem bomba.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #76610 üzenetére
Olvastam erről meg néztem sok videót és ja; az ideális egy állítható motoros asztal lenne fasza székkel, és óránként cserélgetni mondjuk, hogy álló asztal vagy simán csak ülsz, plusz ha más nem, akkor óránként minimális mozgás. Csak ülni se jó, csak állni sem, ezért kéne váltogatni.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
madgie
titán
válasz rbalint88 #76580 üzenetére
Most hallhattok olyat is, hogy kisfelcsút egyik legcsendesebb, legeldugottabb (és ezáltal egész magasra szökő ingatlanárakkal rendelkező) utcájába a mellettünk lévő Alzheimeres nénit elpaterolván a fia munkásszállónak adja ki a kádárkockát. Mekkora fless már a gyerekszoba falszomszédságában a hajnalban induló 6-8 munkás finom és szofisztikált szópárbaját hallgatni, meg hétköznap hatkor kiszólni, hogy bazmeg, ne hányd már tele az utcát kannásborral.
És mivel a Báránynak, az egyik helyi atyaúristennek dolgoznak, aki támogatja a nemzeti fodbalt és egyéb helyi sportot no meg egyébként is társadalmunk jelenleg érinthetetlen tagja, és a hírek szerint a következő öt évben még tud építőipari munkát adni, így nagyjából semmit nem lehet tenni. -
Byk01
őstag
Hangos szomszéd bárhova költözhet, de kertesben valamivel kisebb rá az esély a kevesebb szomszéd miatt.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
Focipálya van az utcánkban meg tőlünk kb 30 méterre egy kocsma. Eddig egyik sem volt zavaró. A tüzeljünkelmindent inkább zavaró.
Panelban meg minden hétvégén fúrt vagy vésett valaki, de felettünk pl a szomszédok üvöltöttek egymással nap mint nap, vagy ordított a spektrum tv hajnali 3kor.
Egy jól hangszigetelt újépítésű társasház valószínűleg jobb.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
törölt tag
válasz rbalint88 #76574 üzenetére
Ha muszáj, szinte bármilyen kis területen is el lehet férni. Inkább arról van szó, hogy ha az ember megteheti, az otthonát tegye még komfortosabbá, például azzal, hogy nagyobbat választ, esetleg erkélye, terasza, kertje van. Nem flancból, hanem mert ott tölti az életének jelentős részét.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz rbalint88 #76562 üzenetére
"Vissza fogja meg sirni azt az 50nm-es xiii keruleti lakast parszor, az tuti "
Nem lehet csak úgy 20 perc alatt átugrani a haverokhoz és a haverok pedig még kevésbé akarnak majd kimenni Csobánkára... Akkor igazán jó, ha az ember szeret vidéken élni, vállalkozó, vagy egyéb okokból kötetlen a munkaideje és nem kell minden nap bejárnia a városba, főleg nem csúcsidőben. Nem tudom, mennyire tud majd lemondani a városi életről...
-
gorgo
őstag
válasz rbalint88 #76558 üzenetére
Inkább kisautó, vagy közepes. Aztán az életkort nyújtva akadnak már olyanok amik bejönnek, csak hát pl. 8.5 éves Jazz. Hmmm. A vicces az volt amúgy hogy volt a találatok között LADA is. Automata váltós lada?!
Én meg jövőre akarok mazda3-at, arra elég 4MFt szerencsére. Az lesz a "nagy" autó a családba. Leszarom, majd kevés csomaggal utazunk."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Lassú Víz
addikt
válasz rbalint88 #76486 üzenetére
Nem, az a kedvenc topikok A könyvjelző egy konkrét hozzászólás az adott topikban, amit te mentesz, módosítasz vagy törölsz. Az egyetlen jó funkció az indexen. Utálom, hogy ha egy kicsit odébb kattintok és bejön az aktuális legfrissebb hozzászólás, már nem tudom hol jártam a topikban. Ugyanez történik akkor is, amikor valaki átlinkel egy általam követett topikba.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #76444 üzenetére
Kb 2k/db a difi a sima meg az XL között. Mindenképpen Contit szeretnék, a Firestone nagyon hangos volt, meg stabilnak sem mondható. A nyári Hankook, azzal meg vagyok elégedve.
-
m3ss
veterán
válasz rbalint88 #76444 üzenetére
ts860 iszonyat jo vizen, latyakon. sose volt ilyen jo teli gumim. 850 regebbi gumi nem? amugy az is bejott nekem hoban, cimboram nbfl-jen az van 175 szelesben, mokas ilyen virsliben. talan ami a legfontosabb, hogy ne 2 eves gumit kapj majd vhonnan raktarrol...
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #76427 üzenetére
Látszik, hogy nem vagyok már gyakorló alkoholista, persze hogy a metaxara gondoltam mea culpa
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #76413 üzenetére
Ha valaki rendel ezzel a 3 tétellel beszállnék:
Haraszthy Malbec 2015 (2980)
Szászi Badacsonyi Olaszrizling 2018 (1270)
Szászi Rózsakő 2017 (1650)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gorgo
őstag
válasz rbalint88 #76380 üzenetére
úgy olvastam Mocskos Cabernet rosé Akkor az mocskossul jó lehet..! Egye fene, ha tudok, szerzek egyet, nemsoká szülinapom lesz úgy is.
update: most olvasom, ezek egy csomó gyümölcsbort készítenek (meggy, cseresznye, stb.) bakker, rosszul kezdődik... Barique meggybor. Hmm, nem is tudom mit mondjak erre. Valszeg szőlőből arrafelé nem tudnak elég jót (?) hát felvették ezt a vonalat, amit úgy más nem nagyon, merthogy ez az egész piac egy piaci rés?
[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Byk01
őstag
válasz rbalint88 #76344 üzenetére
Mocsok budai. Én meg pont lekéstem az éjszakai buszomat, így mehettem másikkal, amitől még 20 perc séta várt hazáig. 1-re haza is értem.
De szerencsére kutyát már nem kellett sétáltatni"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #76279 üzenetére
Én voltam ott párszor, de semmi ilyesmiről nem tudok beszámolni. Havernak még azt is megengedték egy szó és grimasz nélkül, hogy az elektromos rollerét feltegye töltőre. Egyszer kihozott egy fiatal srác söröket, majd odajött az egyik "rangidős" pincér, és rögtön elvitte az enyémet, meg egy másikat, hogy sok a hab (tényleg az volt), és csapoltak rá. Nem törzshelyem a hely, de ha jó az idő, kellemesen lehet ott italozni.
De nekem mindegy, lényegében, az én részvételem úgyis nagyon esetleges.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #76251 üzenetére
Messzebb nincs valami?
Jaromir, vagy Pivo Halle nekem is jó, de minél előbb igyunk, mert ez és a jövő hét elvileg még forró lesz
-
Lassú Víz
addikt
-
madgie
titán
válasz rbalint88 #76222 üzenetére
Nekem szülinapomkor hozta a postás a csekket, örültem. Aztán láttam, hogy Zsófi vezetett, VÉDA alatt, tehát ez egy szép szülinapi ajándék volt tőle
Amúgy nem csak több VÉDA kellene, hanem átlagsebességet mérni. Ennek a mostani formájában semmi értelme sincs, két mérőpont között 170-nel cikáznak az idióták. Múlt héten voltunk Párizs oda-visszát autóval, sehol nincs ennyire idióta közlekedési morál városon kívül, mint itthon (városon belül igen, a franciák hülyék )
-
Byk01
őstag
válasz rbalint88 #76111 üzenetére
Nézd meg, összeírogattunk itt több mint 76 ezer hozzászólást, és ez senkinél nem számít semmit, mert a lokál nullás, pedig jó sok kérdést válaszoltunk meg egymásnak, csak hát nem szakmai topikban tettük.
Mondjuk én magasról teszek ezekre a rangokra, még saját avatár kérésére sem vettem a fáradságot. Viszont én nem is írtam tele ennek ellenére a tájékoztató topikot azzal, hogy mennyire hülyén hangzik a törzstag, és hogy bár tudtam az ötletelős topikról, nem írtam bele, mert biztos lesöpörték volna a véleményem, így most utólag sírok."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
m3ss
veterán
-
gorgo
őstag
válasz rbalint88 #76069 üzenetére
Most néztem vagy fél óra ilyesmit! Nagyon jót tett! Miután szoptam végig Gödöllőtől Budáig az M3-on, valami kretén miatt aki 4-es karambolt csinált, persze pont F1 vége előtt, hogy aztán azt a dugót is beszopjam...
Komolyan sokat adtam volna egy tuningolt Berlingoért, magassági kormánnyal meg szárnyakkal. Fax kivan, ebben az országban nemcsak a nagy faluban nem lehet közlekedni, hanem sehol.[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Real_Necro
veterán
-
Ear001
addikt
válasz rbalint88 #75934 üzenetére
És mi lesz, ha jön a negyedik sáv?
-
Byk01
őstag
válasz rbalint88 #75930 üzenetére
tegnap tele volt az ut a napnak megfelelo vasarnapi autosokkal.
Mesélte is az asszony, hogy amikor jöttek haza Zalából nyaralás után, az M7 három sávos részén szépen kiment a külsőbe, nyomta végig 130-cal, a középsőben meg ott tötymörögtek a népek 90-nel.
Nem értem én ezt a középső sávozást továbbra sem. Mint ha már Fehérváron attól félne, hogy a Kosztolányin nem tud elmenni balra."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Ear001
addikt
válasz rbalint88 #75922 üzenetére
Azokon az autókon, ahol lehet állítani a tartandó követési távolságot, én nagyra, vagy közepes fölé teszem, és amikor valaki beugrik felém, gyorsan kicsire pöckölöm, és akkor azt látja, hogy valaki gyorsan közelít mögötte és általában sávot vált és elenged. Persze ehhez az is kell, hogy egyáltalán tükörbe nézzen...
-
Lassú Víz
addikt
válasz rbalint88 #75897 üzenetére
Telefonált. Rohadjon meg a börtönben!
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz rbalint88 #75897 üzenetére
ok, bármikor megtörténhet, de nyaralásnál hatványozottan. mint ahogy nálunk az átlag eseményekhez képest nov 25-dec 23 között 1 hónap alatt annyi van, mint a tél hátralévő részében összesen. (pedig a szar idő és sötét nem olyan nagy balesetfaktor, az évi 1-2 motoros fogás is nyáron jön össze, meg szilveszterkor az éves gázolás adag fele)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #75885 üzenetére
Szerdán vittem műszaki vizsgára a G Astrát. 20 éves, 137ezer km-el. A vizsgáztató csak annyit mondott, "ez egy nagyon szép állapotú, megkímélt autó". Bezzeg a 8 éves Mondeómba meg van 282ezer...
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #75837 üzenetére
Legalább nem fog vízipólózni a tököd :)
Varosnezni szvsz tökéletes, nekünk január végén 21c volt a plafon, ott már farmer+póló éppen elég volt
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #75824 üzenetére
Ja, én nem halmozok.
Ezeket néztem most:
LINDEMANS
Bin 50 Shiraz 2018PAINTED WOLF
The Den Pinotage 2017„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #75821 üzenetére
Aldiban Fox Grove Shiraz Cabernet nekünk ízlett. Többször vettem már.
Most mi is rákaptunk a borozásra, szerintem pénteken megint hozok valamit Bortársaságtól.
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #75821 üzenetére
Egy kis esőtől nem hűl le az óceán
1664 csapolva fincsi, megtelik élettel. Soproni ipa is gyengusz dobozosként, csapoltban mintha egy másik sört innál.
-
j.bravo
addikt
válasz rbalint88 #75819 üzenetére
Lidlbena saját márkás Argus sörcsaládból a Gold meglepően jó, szvsz. Korábban volt Maestic nevű, az is.
Ezek mondjuk házon belül a prémiumok, de tényleg kellemesek.
Aldiban a szintén ottani mércével prémium Berg König (5%-os, üveges) dettó, illetve annak a 4%-os dobozos változata is kellemes.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #75812 üzenetére
Üdítőnek nem rossz. Nem lehet mindig kézműves sört inni, és ízeken elmélkedni. Sokszor csak az ivásért kell inni, és olyankor egy jól behűtött 1664 nem rossz - bár tény, hogy én sem ezt emelném le a polcról...
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #75796 üzenetére
Vida Péter 2016os Tündértánca fogy el mindjárt, egész kellemes, a színe meglepett. Közben megnéztem az új Kedvencek temetőjét.
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #75749 üzenetére
Én pedig arra iszom, hogy 1842-ben ezen a napon az erdélyi országgyűlésen gróf Kemény József és unokatestvére, gróf Kemény Sámuel felajánlották könyv-, kézirat- és ásványgyűjteményeiket egy Kolozsváron létesítendő Nemzeti Múzeum céljaira.
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #75744 üzenetére
Ma 13 éve, hogy összejöttünk asszonnyal, este ezzel koccintunk.
Aztán jöhet a tojáslikőr...
-
Real_Necro
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest