Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz rbalint88 #32613 üzenetére
Sajnos balf@szokkal vagyunk körülvéve az utakon, más hibáját is neked kell kivédened, ha épen akarod hazavinni a kocsit.
-
A Zéé
addikt
válasz rbalint88 #32608 üzenetére
ehh
amiután belém jöttek hátul, és hoztam el a frissen fényezett, megjavított kocsit a szervizből, a szerviz utáni első lámpánál majdnem belém jöttek megint, nagyfékkel állt meg a kocsi mögöttem, szerintem nem maradt 30 centi a két kocsi közt. Azóta amikor vmi ilyen helyről hozom el a kocsit mindig az a parám, hogy úgy járok mint most te, hogy a frissen rendbe rakott kocsit zúzzák össze...Just a simple Lineman...
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #32772 üzenetére
Királyság, akkor azt kibekkelem még, aztán április környékén újítok valamit. Kétlem, hogy kidobják azt amire vágyok (4.3-4.5 méretig egy erősebb vassal ellátott kis gép), de hátha Max én is belépek a tepsifónosok táborába.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
gorgo
őstag
válasz rbalint88 #33250 üzenetére
házimozi nálam parasztvakítás kategória. Egy film nem attól jó hogy hány helyről hallgatom eccerre. Sőt, kifejezetten rühellem az 5.1 hangot: csak arra jó, hogy a beszéd halk mint állat, majd jön egy akciójelenet, és leszakad a csillár... Aki kitalálta azt is rühellem. (ma nagyon kemény vagyok )
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
madgie
titán
válasz rbalint88 #33258 üzenetére
Hát én szégyellve vallom be, de másfél évvel a költözés után is lustasági okra hivatkozva a majdani gyerekszoba sarkában pihen a két surround, úgyhogy valami 3.1-en mozizunk (de a két állványt is lusta vagyok feltölteni még a próba kedvéért sem, pedig a pincében ott a tiszai homok)
TayRol: gmail, pepitában.
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
válasz rbalint88 #33258 üzenetére
Ja, papíron sok izét tudnak, csak az alapfeladatot, hogy jól szóljanak, azt szokták elszúrni a legtöbb 5.6.7.1-nél. Inkább egy korrekt sztereó.
És ha valaki nem akar nagyon belebuzulni a házimoziba, vagyis mondjuk olyan két milla alatti összeget szánna a hangrendszerre, az szerintem inkább vegyen egy jó kis soundbart. Mondjuk egy Focal Dimensiont. Önmagában persze nem olcsó, de nagyon ügyes jószág. A beszédérthetőség fenomenális, jobb mint a legtöbb sztereó rendszeren, az ügyes DSP miatt az effektekk jobbak tudnak lenni, mint egy nem ideális szobában ideálisan elheyzett oldalsó és hátsó hangszóróknál, és döngetni is tud, nagyon keményen. És persze nem kell hozzá több hely, csak annyi, ami egy TV alatt amúgy is szokott lenni, nem kell hozzá ezer méter drót, nagydoktori a beállításhoz stb. Ráadásul egy jó sztereó rendszerrel sem ütközik a szobán belül.
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #33282 üzenetére
Csak a bemérő mikrofonos erőlködőt megveszed mondjuk 200-300-ért, a sztereo meg kijön 50-80-ból. Minőségben meg kb ugyanazt kapod, leszámítva, hogy "több helyről jön a hang", amihez persze a megfelelő hangfal szettbe is többet kell invesztálnod.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Ear001
addikt
válasz rbalint88 #33282 üzenetére
Biztos nem vagy előbbre a bemérő mikrofonnal. Azzal ugyanis szegény DSP próbálná kitalálni, hogy milyen akusztikai környezetbe került, hol vannak a hangfalak. Az időkésleltetést még csak-csak be tudja állítani, bár ezt sem egy frekvencián kéne mérni és nem csak egy pontból, de ez csak az első lépés lenne, ugyanis a fázismódosítás egyben frekvenciaátvitel módosulással is jár, így EQ-ni is kéne. Na ez már nagydoktori szint és lehet ugyan automatizálni, de pocsék lesz az eredmény.
Egy jó suundbarnál meg ez nem gond, pontosan ismert az összes hangszóró pozíciója, hisz ott vannak egymás mellet, a frekvenciaátvitel, az egyáltalán hozzájuk rendelhető időkésleltetés, fázistolsá, eq-zás, vagyis sokkal jobban optimalizálható a rendszer, mint amit egy egyszerű mérőmikrofonos önkalibrálós házimozi erősítő meg tud csinálni.
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #33362 üzenetére
hulyere ettem magam otthoni hazikolbaszbol (anyosek ma jottek ki az unnepekre) de most kicsordult a nyalam.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #33364 üzenetére
ha kerhetnem.. cserebe teszek en is egy kepet arrol a diszdobozos Jameson-rol, amit tegnap kaptam az egyik ugyfeltol...(Mercutio hess!)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #33450 üzenetére
ganxta
Egyébként sok kis telepi gyökér kapucniban vezet, csak azt tudnám sávváltásnál, hogy ellenőrzi pl. a holtteret...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #33585 üzenetére
Voltam bent cégnél 4 órát. Ebből kb 30 percet a Cédrus piacon, a többi időben meg dumáltam azzal a pár kollégával aki szintén bejött csinálni a semmit. Délben mindenki lelépett...
Egyébként a legnagyobb buli ilyenkor meg holnap savanyú káposztát venni piacon... no ott vannak ám kilométeres sorok... Ilyenkor mondjuk nem bánom, hogy mi látogatjuk a rokonságot... nem kell főzni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
törölt tag
válasz rbalint88 #33771 üzenetére
Formatálás
Sima A7-et néztem, szerintem a 800-nak jobb az iso-ja 36MP-n, mint az A7-nek 24-en. A7S nem vonz.. az üvegei nem rosszak, klasszak a Sony-Zeiss bokeh-k, de a váz nekem "lassú" volt, nem egy instant feeling és az nálam ilyen showstopper dolog.
De lesz még itt móka, A9-re gyűjts inkább és majd mesélj róla
-
TayRol
nagyúr
válasz rbalint88 #33771 üzenetére
Mióta használom nem voltam pc közelben, ezért majd a napokban mondok véleményt. De mondom a hibáit inkább: raw-ban kell tolni mert a jpeg színei messze vannak a kívánttól, illetve a zoom lehetne gyorsabb.
A képe nem rosszabb (minőségileg) mint bármely m43-as vaznak, szóval komoly masina.
-
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #33797 üzenetére
Ugyehogy ugye Én meg belegyalogoltam a lelkébe, hogy lebuzisoztam az ajándékát, holott nem a barátnőjét vagy a gesztust minősítettem, hanem a cipőt; le lehetett volna rendezni egy "buzi vagy te, nekem tetszik"-el. No mindegy, veszekedősre ittam magam úgy látszik
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #33848 üzenetére
Nagyrészt ebben a média is hibás. Jönnek az apokalipszist sejtető jelentéseikkel, amit fél óránként drámai hanggal be is mondanak. Az emberekben már akkor benne van a szaróideg, amikor még be sem ültek a kocsiba.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest