Hirdetés

Aktív témák

  • reprokaiser

    csendes tag

    válasz rdi #1870 üzenetére

    ''Persze csak akkor, ha csak ész nélküli privatizációt ismersz, vagy ismersz el.''

    Nem az a kérdés, hogy én mit ismerek el vagy nem ismerek el, hanem a hogy mi az általános vélekedés, mondhatni közös tapasztalat a privatizáció kérdésében. Engem nem kell meggyőznöd, hogy ez az út, amit járni kell: gondolok, amit akarok, úgyis csak egyet ikszelek. A társadalmat kellene meggyőzni arról, hogy például a privatizált egészségügy jobb lesz, mint a mostani.

    ''Vagyis, az ilyen logika alapján ha a jobboldali satóban állandóan arról írnak, hogy az szdsz a homszexuálisokat védi a ''normális'' emberekkel szemben, akkor az szdsz a hibás.''

    Az SZDSZ-nek nem kellene feltétlenül megvédenie a melegeket, mert elég hatékony érdekképviseletük van. Az viszont látható, hogy a média lecsap bármilyen, a szokásostól eltérő dologra, és többnyire aránytalanul felnagyítja azt. Ez ebben az esetben azt eredményezi, hogy a melegkérdés állandóan napirenden van, és összekapcsolódik az SZDSZ nevével.

    ''Az tévedés, hogy egy párt, vagy egy törvény ''honosítja'' a drogozást, azt ugyanis a korszellem, a korszerűség ''honosítja'' maga a divat.''

    Teljes mértékben egyetértek. Az viszont, hogy egy állam erre úgymond az ''áldását adja'', az már a politikusok döntése. A tiltás eltörlése nem csökkentené a drogosok számát, ezért értelmetlen.

    '''Iskolatej helyett bélyeg'' ez tényleg LOL, hol ovastad ? A fidesz legújabb hírlevelében ?''

    Te mindig ilyen stílusban tárgyalsz?

    Van két tanár ismerősöm, a város két különböző, földrajzilag és társadalmilag is távol eső iskolájában tanítanak, illetve egy 12 éves kislányom. Elég ''érdekes'', döbbenetesen összecsengő dolgokat mesélnek a drogkérdésről. Lehet, hogy ez az ''iskolatej helyett bélyeg'' dolog pár év múlva már nem is lesz olyan mulatságos.

Aktív témák

Hirdetés