Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomrRRR

senior tag

válasz Gyuri16 #19559 üzenetére

Szia Gyuri!
    Ez változó, hogy melyik teremben szeretnél játszani. Én a helyedbe kezdőként egy iPokeren játszanék először, mondjuk egy bet365 Pokeren, sok-sok játék fajta van.
    Nem tudom miben vagy jó S&G, No limit holdem cash asztal, omaha, verseny stb...
    A lényeg, hogy tapasztald ki melyik megy neked a legjobban, s kezdj el játékpénzbe játszani, ha úgy látod, hogy jól megy s beleakarsz vágni akkor érdemes kezdetnek feltölteni 10-20 eurót az adott oldalra, de én az iPoker klienset használom s ajánlom egyaránt. Pokerstarson azért nem játszok, mert baromi sokan vannak versenyen, illetve nagyon sokszor lemákolnak, viszont nagyon sok freeroll-t indítanak.
    Regisztrálj ide, s kapsz ingyen pénzt, ingyen verseny kuponokat, s itt rengeteget tudsz tanulni, sok-sok oktató videó, valamint olvashatsz rengeteget.
    pokerstaregy

Én Sit & Go 4-6-9 főset szoktam játszani vagyis pontosítanék Double-UP Sit & GO 5-10 euró nevezéssel, azért jó mert 6 an indultok és az 1-3 hely díjazott..., ha 4 en vagytok akkor az 1-2 hely. Valamint érdemes indulni olyan versenyeken ahol garantált pénzösszeg van: 1000,2000 euro átlagba ilyen 1-2-3 euro szokott lenni a nevezési díj.

[ Szerkesztve ]

The easy day was yesterday!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés