- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Geradossz
üzenetére
Igen, így már világos.

De azt még mindig nem értem, miért foglalkozol az átlagoddal? Az legfeljebb csak egy érdekes, de lényegtelen statisztikai adat, ami számít, az a nyilak száma, amennyivel megdobod az 501-et, krikettet, bármi egyebet.
Azzal foglalkozz, amit az előbb írtam: legyen szabályos a technikád, mert csakis úgy lehetsz hosszútávon eredményes.
Itt a saját rossz példám. Cirka 21 éve dartsozom és ezen idő alatt megrekedtem egy viszonylag alacsony szinten. 19 év alatt semmit nem fejlődtem, mert belém rögzült az egyik leggyakoribb hiba, hogy nem nyújtom ki teljesen a karomat. Februárban kezdtem lejárni egy klubba, először edzésekre, majd versenyekre is. Mély hullámvölgybe kerültem, amit az edzőm előre megjósolt. A régi technikát nem alkalmazhatom, az új még nem készség szintű. Napi 2-4 órát gyakorlok, néha 6-ot és számtalanszor előfordul, hogy botrányosan kalimpálok dobás közben, ha nem koncentrálok. Pár hete kezdem azt érezni, hogy van eredménye a sok edzésnek, egyre ritkábban kapom vissza a kezemet, oda mennek a nyilak, ahová szeretném. Sajnos időnként a találatra való túlzott törekvés hevében elfeledkezem a szabályos technikáról, aminek meg is van a negatív hatása.
Ha mindjárt a kezdetekkor, 21 évvel ezelőtt valaki megmutatja, hogyan kell dobni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Arany János - Kapcsos könyv
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest