Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #250 üzenetére
Se műfűm se polisztirolom. :S Hungarocel olyan rossz ötlet? Abban is megmarad a nyíl.
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #252 üzenetére
Jahogy. Nem vagyok én jártas a szakszavakban. Akkor jó úton haladok, ha én is ezt találtam ki.
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #254 üzenetére
Persze, de 0FT-ból szeretném kihozni.
-
akela91
addikt
Na rendeltem egy profibb dart készletet, mert a jelenlegit elég gyorsan lelaktam, illetve túl nehéz is volt.
Majd jövök a beszámolóval: HARROWS FIRE 90% TUNGSTEN
[ Szerkesztve ]
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül vkinek egy olyan listája, hogy 501DO-ban 170-től lefelé mire érdemes dobni?facebook.com/SzeretekMozizni
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #256 üzenetére
Ne tudd meg mit találtam a padláson, falvédő megoldva. :
True story... Már kész is.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #262 üzenetére
Miért, tök cukik a delfinek a falon
Amúgy valószínű beborítom.Amúgy ti milyen átlagokat dobtok? Én általában AVG 40-50(3 nyíllal).
140-eim voltak már, de 180 még nem sikerült. Bár én összesen olyan 10 órát játszhattam életemben.
Illetve már 3 szor volt, olyan, hogy a már bent lévő nyilat találtam el, és szétnyílt a toll tartó része.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #265 üzenetére
Persze, én is csak funból dobok, de azért törekszem a legjobbra. Néha 301-ezek magamban, és figyelem az átlagokat. Igazából én nem az értéket tartom fontosnak dobáláskor, hanem, hogy a célzott területtől hány cm-re találtam bele. 2-3 cm max amikor elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
andy83
aktív tag
Ismertek olyan gyakorlatokat, amivel a duplákat lehet gyakorolni?
Van például a dupla kör, amikor D1, D2, D3, stb kell 1-1szer megdobni, és utána tovább menni, de ez nem igazán játékos, inkább monoton...
Vkinek vmi ötlet?facebook.com/SzeretekMozizni
-
andy83
aktív tag
Ez a mai Van Gerwen vs. Lewis meccs nagyon adta!!!
facebook.com/SzeretekMozizni
-
vans?
őstag
Mar csak 9 nap, ha minden igaz.
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz Mela Kehes #271 üzenetére
Hat en a Sport TV-n szoktam. Pentek este 8-kor van a kezdes, Sport2.
hábm bábm
-
vans?
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
Mindjárt kezdődik a mai dobálás!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Az első meccs jó volt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Mela Kehes
addikt
Sajnálom Colint, neki szurkoltam!
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
akela91
addikt
Tegnap kiesett Phil Taylor, Smith jóvoltából. Elég pocsék formában volt az öreg, most meg is érdemelte.
-
Mela Kehes
addikt
Olyan mérges voltam reggel. Nem tudtam már ébren lenni, megnéztem a bevonulást aztán lefeküdtem. Gondoltam az öreg majd behúzza. Egyáltalán esett már ki valaha ilyen hamar?
-
leslieke
Jómunkásember
Komoly végjáték volt.
-
vans?
őstag
válasz Mela Kehes #283 üzenetére
Most mar itt az ideje, hogy a fiatalok atvegyek a helyet. Oriasi jatekos, de en mindig orulok, ha megszorongatjak/legyozik, vege az egyeduralomnak.
hábm bábm
-
Mela Kehes
addikt
Nem is azt sajnálom, hogy kiesett hanem hogy nem láttam. No de majd az utolsó szettet visszanézem.
Egyébként Wade-nél is rezgett a léc nagyon. Másik nagy kedvencem Colin Lloyd is kiesett, mondjuk rengeteget hibázott közben."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Petya25
őstag
Este megnéztem a meccseket, a végét nem kellett volna.
Amilyen jól kezdett az öreg (0-ra nyerte az első settet), olyan gyenge lett a vége....
Nagyon sajnálom, de tegnap nem ment Taylornak.
Nekem kb itt a vb vége.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Mela Kehes
addikt
-
akela91
addikt
Ajánlok egy jó kis Dart score calculatoros progit. (501/301 illetve 1 vs 2 player)
[link]
Javasol kiszállót is.20.00-tól Sport2! (PDC-világbajnokság, 3. forduló, 11. nap, premier, élő, HD)
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Ez mekkora meccs volt. 0-3-nál már temettem Wade-et, de visszajött. Ez már a második meccs, ahol nagyon rezgett a léc.
-
leslieke
Jómunkásember
Végre újra van darts!
-
leslieke
Jómunkásember
Ez sima Whitlock győzelem volt. Megérdemelten.
-
leslieke
Jómunkásember
Nagy csata volt ez Smith és Wright között.
-
Mela Kehes
addikt
Sikerült nővéreméket is megfertőznöm, várják már az esti meccseket.
-
Traxx
őstag
Nem vagyok egy nagy darts rajongó, de tegnap lestem a meccset. Nem raktam volna sokat Whitlock-ra a végén...4:1-nél kapcsolódtam be, és azt hittem, innentől sima...de szép fokozatosan sikerült teljesen elveszítenie a magabiztosságát. 4:3-nál gondoltam, hogy nem jött jól a szünet, mert White nyerő szériában volt, de mégis egyenlített. Utána meg a 180-aknak köszönhette a győzelmet Whitlock...nem is az értékük miatt, hanem mert helyrerakta fejben...de White is ugyanúgy rontott nyerőt. Jó kis élvezetes meccs volt, a végletekig kiélezve
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
vans?
őstag
Mit csinalt ma van Gerwen Sajnaltam Lewist azert, szornyu meccset hozott le.
hábm bábm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest