- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Hát jelen állapotában nincs még semmi olyan, amitől igazán kitűnne. Van 1 map meg asszem 6 kaszt (ami amúgy nagyon nincs jól balanszolva de ezt majd javítják) Nekem az a része fogott meg, hogy mecha, és nem agyatlan turbótitán hentelés megy mint mondjuk egy akármelyik Gundamban, vagy más aktuális shooterben. Kicsit emiatt tud ingerszegény lenni, de pl ha a Prophet az egyik kivétel. Az egy egész érdekes valami, a képességei is jók, csak okosan kell használni.
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Én a 100%-os renderscale-ből nem adok lejebb. Úgy éles a kép. De nálunk csak FHD @ 60fps a cél. És ahogy néztem, azt medium-on hozza is.
Tegnap játszott vele a fiam, fél szemmel figyelgettem. Hát nem kapott el az inger, hogy kipróbáljam. De majd talán. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
na szuper, taktikus játékoknak mindig örülünk
-
podtibi
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A megvalósítás látszik rajta hogy jó, viszont tartok tőle hogy hosszútávon nem lenne megfelelő közönsége.
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Közben kaptam hozzáférést steam-en. Szóval majd megnézzük. Bár az előjelek nem túl biztatóak.
-
wjbhbdux
veterán
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Gépigénye magasabb mint a WoT-nak? Elég hurka a PC-nk már.

-
callmeakos
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én toltam most a hétvégén a playtesttel. Akinek inkább a lassabb, kicsit taktikusabb harcok jönnek be, azoknak tetszhet. Nekem bejött, van benne potenciál.
-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Konzolokra be sincs jelentve?

-
AD4MINATOR
nagyúr
Sőt ha már itt tartunk a STEEL HUNTERS-ről sincs cikk pedig egész érdekes
főleg Titanfall rajongóknak stb. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
haha, igen az valószínűbb

-
Sirandrish
legenda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem meg épp a 12000. órát tolja a Black Ops 6ba
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet épp a gamePOD AI botot írja ami összeszedi a címeket és generál pár bekezdéses cikket belőlük
-
Sirandrish
legenda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Oric egy kis lustaság...

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ananta-ról sem láttam hírt itt
-
Sirandrish
legenda
Oric bakker....facebookról kell megtudnom hogy lesz Trónok Harca játék???
Hol a Gamepodos cikk róla?? Ejnyeee
-
cami][us
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem amíg nincs kész a Portal 3.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Na van valami splinter cell hír?

-
podtibi
senior tag
Szerintem borzalmas lett. Annyi marhaságot lenyomtak a címek bemutatása és díjak átadás közben, hogy már a végét vártam az egésznek.
-
.LnB
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A HL3 egy mém. Semmi több.
-
-
Lacccca87
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Semmi hír róla sajnos. Nem váltak valra a találgatások.
-
Half Life 3 when?
-
rubkrisztian
csendes tag
Mint show nagyon igényes volt szerintem viszont játékok szempontjából vegyesek az érzéseim.
Számomra sok volt a felejthető tucat játék de voltak érdekes bejelentések is (Witcher, Outer Worlds, Ominusha, Mafia, Split Fiction). Majd meglátjuk bizakodó vagyok a 2025-ös évvel kapcsolatosan . -
Lacccca87
addikt
HL3-at bejelentették végül?
-
Neurotoxin
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Mi minden évben együtt virrasztunk a barátaimmal és nézzük, számunkra az év egyik fénypontja. Persze közben mindenféle egészségtelen dolgot fogyasztunk
De idén nem jött össze
@oriic: Nem csak te
-
herion
tag
Még el sem kezdődött, de ahogy nézem a csetet már több ezer dollárt bedonételtek az emberek.. De minek? Kinek a zsebébe megy ez a pénz? Kabaré komolyan mondom
-
callmeakos
veterán
Nálam ez most már hagyomány hogy virrasztok, plusz errefele emberibb időben is van

A show része mindig érdekes persze a sok indie filler ellenére, a jelöltek idén meg megénkább.
-
Logen88
aktív tag
Naughty dog remélem mutat valamit.
-
Televan74
nagyúr
Elejébe bele nézek, de a többit majd holnap. A fontosabb bejelentésekről úgy is lesz hír. Nekünk ez az idősáv nagyon rosszkor van. Pedig én legtöbb esetben éjszakai bagoly vagyok, éjjel háromkor hagyom abba a játékot.
-
yanna
addikt
Nem vagyok kitartó, majd később kerül rá esetleg sor. Vertikális, vagy horizontális, majd kiderül.
-
Montanaxy
aktív tag
Aki mobilról nézné azoknak lesz egy vertical stream is a csatornájukon kijelölve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)