Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz oroszbence #234 üzenetére
Eleg pesszimista vagy Ennyire azert csak nem megy melle. Milyen anyag, honnan..? Azzal a tartoval tetted fel a falra, ami hozza jar? (nekem Harrows szizal tablam van, de meg nem tettem fel)
Ja, es ez az anyag megfogja az acel nyilakat, ahogy kell?
Koszi a valaszokat, mas is valaszolhat.
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz oroszbence #236 üzenetére
Koszi! En is gondolkodtam parafan, csak nem tudom, milyen vastagot, vagy hogy lehetne venni, hogy eleg legyen. Csak mert az ilyen parafa tartotablak eleg vekonyak szerintem. A polisztirolra is gondoltam, viszont ugye az potyog, de ez a filccel valo bevonas jo otletnek tunik, ez megoldana ezt a problemat.
Ugye ez az egesz azert kell, mert 8-9 ezer egy vedogyuru...hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz oroszbence #239 üzenetére
Oke, koszi a valaszokat, remelem sikerulni fog perfektre megcsinalni.
hábm bábm
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #248 üzenetére
Remélem bírja majd sokáig. Holnap után lesz a kezemben. Már tervezgetem hova rakom, vigyázok, hogy ne legyen radiátor közelben, meg a szomszéd falán. Egyébként majd szerkesztenem kéne valamit köré, hogy ne lyukasszam ki a falat. Amit 7-10ezerért árulnak, az egy vicc ár/érték arány szempontból. Szerintem egy hungarocel lapból fogok kivágni egy 45cm átmérőjű kört, és a táblát stabilan belehelyezem. Vagy van jobb ötletetek?
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #250 üzenetére
Se műfűm se polisztirolom. :S Hungarocel olyan rossz ötlet? Abban is megmarad a nyíl.
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #252 üzenetére
Jahogy. Nem vagyok én jártas a szakszavakban. Akkor jó úton haladok, ha én is ezt találtam ki.
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #254 üzenetére
Persze, de 0FT-ból szeretném kihozni.
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #256 üzenetére
Ne tudd meg mit találtam a padláson, falvédő megoldva. :
True story... Már kész is.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #262 üzenetére
Miért, tök cukik a delfinek a falon
Amúgy valószínű beborítom.Amúgy ti milyen átlagokat dobtok? Én általában AVG 40-50(3 nyíllal).
140-eim voltak már, de 180 még nem sikerült. Bár én összesen olyan 10 órát játszhattam életemben.
Illetve már 3 szor volt, olyan, hogy a már bent lévő nyilat találtam el, és szétnyílt a toll tartó része.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #265 üzenetére
Persze, én is csak funból dobok, de azért törekszem a legjobbra. Néha 301-ezek magamban, és figyelem az átlagokat. Igazából én nem az értéket tartom fontosnak dobáláskor, hanem, hogy a célzott területtől hány cm-re találtam bele. 2-3 cm max amikor elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz oroszbence #341 üzenetére
Elvileg ez a legjobb Androidra : Darts Scoreboard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lego(bontatlan)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest