Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz peterszky #100 üzenetére
nah grat !! nekem csak 100 vagy 120 jön össze... gyakorolni kéne... meg év vége tanulni is :S
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
leült a totyik... van egy eladó winmau steel táblám ha valakit érdekel...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
itt a tábla: [link]
-
Integra
titán
tegnap volt a dsf-en a meccs, phil taylor begyűjtötte a 8ik címét is, félelmetes a pali....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SQX_Barto
addikt
Hi!
Én is csatlakoznék a team-hez
Nemrég kezdtem el a dartozást.Vettem egy Harrows noname steel-t (Club steeltip)
aztán először szivacsra dobáltam, de aztán vettem egy Winmau Diamond táblácskát.
Lehet jövő héten veszek lehet egy rendes nyilat, Winmau Ton Machine talán vagy egy olcsóbb Harrows, nem tudom még.
Ti mennyire tudtok játszani?
És hogy céloztok???
Ez nálam a nagy kérdés
Bár még a dobás sincs teljesen rendben, elméletban már tudom, de a gyakorlat ...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
peterszky
őstag
válasz SQX_Barto #106 üzenetére
üdv a csapatban
a célzás egy jó kérdés. nem tudom, hogy hogyan is kéne, de általában a szektorokat el tudom találni nagy biztonsággal és a bullba is 3ból 1szer betalálok. de nem tudom, hogy miért kéne valami dartsos könyv, abban biztosan le van írva, hogy hogyan működik ez a dologWhat else you gonna do on a Saturday?
-
spirit007
senior tag
Üdv minden darts rajongónak ! nem is tudtam hogy van ilyen szakkör is )
Rengeteget játszottunk úgy 8-10 éve . Manapság csak egyedül dobálok , néha egy-egy cimborával .
Az akkori táblám még most is állja a sarat (Harrows Official) , illetve a 2 szett tű is nagyon ott van (Aztec 18g és Savage 21g) , tollat meg vagy 30 garnitúrát elhasználtam
Kitűnő játék és feszültség levezetésre is nagyon jó nem mellesleg a PC-hez képest filléres hobbi ...
Aki most kezdi , annak azt tanácsolnám , hogy 1 tisztességes (fű) táblába ruházzon be először . -
SQX_Barto
addikt
válasz peterszky #107 üzenetére
remélem idővel megtanulok dartsozni, de íjászat után tök fura és nehezebb
majd Londonban
Bár felcipelni a gépre a Winmau Diamond-ot mókás lesz
Nekem darts-os könyv nagyon nem kellene, inkább videókat nézegetnék, meg versenyeket.
TV-ben nagyon még nem láttamIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Sipi16
őstag
nem tudtok vevőt a táblámra? [link]
-
-
Sipi16
őstag
topik kezd átalakulni Darts piaccá
-
peterszky
őstag
Játszottam most egy 501-et és kiszállóval együtt 51es átlagom volt fejlődök
What else you gonna do on a Saturday?
-
Sipi16
őstag
válasz peterszky #114 üzenetére
akinek van ideje játszani nekem kezdődik a suli de szar... nemsoká indulok is okosodni
-
Vassili
tag
Csövi mi is szoktunk játszani a koleszba szobatársam nagy dartsos és megfertőzött. Mi egy szar papír táblát dobáltunk szít...de nem is kell komlyabb mert esetleges bulik alkalmával izomból csontig a táblába landoló dartsok nem tenének jót aegy fű táblának se...
Én a harrowsra esküszön most jelenleg egy 20 grammos Club stealem van ha jól emlékszem hozzá egy slim dimplex toll és egy Harrows Titanium szár, most tervezek venni egy graflite-ot(szintén harrows), de azé a szárat megtartom. Ha van Szegedi köztetek esetleg Károlyi koleszos akkor az a Szóljon. Sízvesen játszunk akár meg mini bajnokságot is csinálhatunka koliba ha van rá érdeklődés...Pókerre szokott lenni -
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Fel! Nagyon leült mostanába ez a totyik
-
SQX_Barto
addikt
en vegulis eladtam a tablamat valakinek (vagyis haverom adta el otthon en mar Londonban vagyok)
De tegnap lattam valami Darts meccset es kezd hianyozni a dolog
Itt amugy kicsit olcsobb az a tabla, amit otthon vettem
Lehet kesobb ujra veszek es gyakorolgatokIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
KMan
őstag
most akkor a softtip milyen sulyu is legyen? 16gr,18gr,20gr?
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
szeva000
addikt
Itt senki nem nézi a darts VB-t???
-
KMan
őstag
na mi lett a mai donto? Barney lenyota Taylort?
-
cor
őstag
probáld ki
hát 3db fejenként kb 20grammos nyilakat kell hajigálnod a versenytol függö ideig,s ebben még nincs is benne hoyg oda dobd ahová szeretnéd(nagyjábol)
igaz nem tüni soknaka 20gr de számold ki h a legjobb esetben is(9 niylas kiszálló) 5 setes meccsben 135 dobás...
szal mondjuk ugy hogy ha kezdo vagy másnap sima izomláz
[Szerkesztve]...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Vassili
tag
Ez tényleg megült
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
válasz peterszky #132 üzenetére
na errol mind lemaradtam, ugyis az utolso 5 perc a lenyeg az meg fennt van youtube-on.
haverom nemreg 4. korre kidobott mindent a cricket-ben kiveve bull persze.
nekem eddig legjobb 7.kor bull kikvev, de 165 os korrekordom meg mindig no1. (t20,t18,t17)Csak a balekok alszanak [SAS]
-
törölt tag
üdv
vettem én is egy táblát(winmau ton machine)
+ nyilat(21g winmau vendetta)
napi hány óra gyakorlással találja el az ember amit szeretne? -
KMan
őstag
válasz #35692544 #140 üzenetére
ezt fajtaja valogatja. egyik haverom pont annyit jatszik mint en (kb. ketnaponta fel orat) es az istenert se tud semmit eltalalni. En meg a harom nyilbol ket 19-est min. dobok, persze nagy szektor kozepe. t19-et mondjuk 9 nyilbol egyszer. Attol fugg mire dobsz annal nehezebb persze.
-
KMan
őstag
Milyen lehetosegek vannak elektromos gepen verseny bonyolitasara, mondjuk 8-10 versenyzovel? Avagy milyen modok a legkedveltebbek?
-
peterszky
őstag
én is amatőr vagyok és én sem hallottam róla
én mindent fejben számolok
gyakorlás: mindenkinek más, van aki halál béna, van aki őstehetség. Én a topic megnyitása óta oda fejlődtem, hogy jobb napon kiszállóval együtt összehozok egy kb 60as nyílátlagot, de ez igen ritka
mod: 1 éves a topik
[Szerkesztve]What else you gonna do on a Saturday?
-
peterszky
őstag
A héten az Eurosporton is darts VB megy. Érdekes
What else you gonna do on a Saturday?
-
Sipi16
őstag
Nah hali monden darts-osnak!
Azthittem hogy meghalt a topik de látom ezért van még aki éltesse
Jah utólag is BUÉK az összes PH-s dartsosnak! asszem kicsit elkéstem evvel de mind1Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Villanyszerelés
- DIGI kábel TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest