Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
uj gép? vagy csak a ház uj? próbáld meg visszatenni a régi házba és ha ott jó, akkor dobd ki az uj házad vagy add nekem. ha nem vagy tapasztalt, akkor akármi is lehet a baja. ha esetleg elmondanád hogy mit hogyan csináltál, lépésről lépésre, és hogy mik a tünetek, akkor segít neked sztem bárki, de ez a kölcsi-fejösszedugdosósdi nekem kicsit meredeken hangzik. vadidegen emberrel... ez nekem idegenül hat. nem akarlak megbántani ezzel, egyszerűen nekem ez az érzésem. ha mondjuk valami ismerős ismerősének az ismerőse vagy... én csak így biztos hogy nem segítenék egy vadidegennek. persze ez a fórum nem az érzésekről szól
, ugyhogy bízom benne hogy azért lesz valaki aki felajánlja a segítségét neked, és nem mindenki olyan mint én. amit így fórumon keresztül csak tudok én mindenben nagyon szivesen segítek neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i5-14600KF garanciális! Jegelve Nozoki1990 részére
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ugyhogy bízom benne hogy azért lesz valaki aki felajánlja a segítségét neked, és nem mindenki olyan mint én. amit így fórumon keresztül csak tudok én mindenben nagyon szivesen segítek neked.