- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
ricshard444 #10613 üzenetére
Á nem, csak privátban esett nekem, hogy ne rontsam a jó hírnevét. Mondom mit?
WTF
Érdemes egyébként az adatlapján megnézni a cuccait, annak idején kajára adtam neki, mert arra sem volt. Fejlemény nem lesz, másfél éves a poszt.Bocs kovy29, azért remélem nincs harag.
-
Flind
senior tag
válasz
ricshard444 #10052 üzenetére
Szomorú. Mindenkinek el kell kezdenie valahol, de azért ennél kicsit előrébb..
-
saelin
veterán
válasz
ricshard444 #8722 üzenetére
Engem az avatarod nyírt ki!
-
djdaniel
senior tag
válasz
ricshard444 #7315 üzenetére
gondolom úgy értette, hogy 3 nőt ismert meg facebook-on és mind a 3.at fel is csinálta
Mennyi gyerek tartás fizethet!? ( inkább vett volna óvszert )
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ricshard444 #7280 üzenetére
Valahol külön fórumot hoztak létre ellene.
-
föccer
nagyúr
válasz
ricshard444 #7250 üzenetére
Nem, minden törölve lett, ami hozzá kapcsolható írás volt. Ő maga meg megunta a reggyártást. Tudtommal azóta sincs az oldalon.
üdv föccer
-
Ati1979
veterán
válasz
ricshard444 #7022 üzenetére
Ez igaz, de én nem provokálom, (1* válaszoltam csak neki) csak olvasom a munkáját.
Igen valóban csökkenti a fórum színvonalát valamelyest viszont azt ne feledjük, hogy egyedül van. Ha ignoráljátok akkor előbb utóbb úgyis megunja és átmegy máshová.
Szóval szerintem partner nélkül nem csökkenti jeletősen a szintet. Az meg, hogy néha beír valamit amin elég sokan röhögnek, az szerintem még belefér. Amit te írsz az akkor következhetne be ha ilyen ökörből lenne vagy 5-6 és telefloodolnák marhaságokkal a topicot.
(#7023) WolfheartGR
Persze, hogy röhögünk rajta.
Nem értem miért baj, ha valaki szórakozik ezen.Olyanokat ír ez az ember, hogy kész...
Én és mellettem még páran viccesenek tartjuk ezt a jelenséget. Szerintem nincs ebben semmi bűn...
Főleg, hogy egyikünk sem adja alá a lovat.Egyszerűen mi poénosan találjuk ti meg nem. Nincs ezen semmi meglepő. Különbözőek vagyunk...
Ti meg máson röhögtök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest