Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Véreshurka #309 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, én is erre jutottam. Érzésre meg úgy tűnt, hogy azért van egy ilyen hátulütő a dedikált routerekhez képest, hogy wifiben nem lesz erős. Azért kár, hogy a Qotomhoz nincsenek tesztek, hogy mégis mennyi az annyi. Szívesen látnék egy összehasonlítást bármelyik AP-vel vagy wifi routerrel. Mindjárt beleolvasok az amazonos véleményekbe, hátha írja valaki meg utánanézek a wireless chipseteknek, amik a kártyákban és a routerekben vannak, hogy mennyire eltérőek. A szervert nem akarom most megbolygatni ilyen VM-ezéssel, mindenképp valami külön eszköz lesz. A routernél valami combosabbra gondoltam, de igazad lehet, hogy felesleges, és jobban járok egy AC65P-vel, mások is azt ajánlották a router topikban, csak hát én ennyire alapos vagyok.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Véreshurka #309 üzenetére
Sajnos pfSense-ről én azt olvastam, hogy nem kezeli olyan faszányosan a wifi-t
Nem tudtam, hogy így van. Nem csak azért nem próbáltam, mert wifi-mentes a routerem, hanem mert annyira elégedett vagyok az Unifi AP-val (a kontrollere egy Synology NAS-on fut), hogy nem szándékozom váltani egyelőre. Az OPNsense viszont nagyon bejött. Kár, hogy a FreeBSD nem túlságosan PPPoE-barát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Warships
- Projektor topic
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest