- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
Ne értsd félre, én sem tartom igazán nyerő megoldásnak, nem üzemeltem én se be élesbe. De mégis hol találsz ennél olcsóbban akár csak egy i350-T2-t, nem hogy köré olyan kis fogyasztású mini gépet, amibe bele is megy?
1 portos, PCIE nélküli vékonykliens/passzív ipari minigép dögivel van, és fillérekért ahhoz képest, mire vadászol egy két LAN-ost vagy PCIE portosat (majd hozzá kártyát, LP hátlapot, risert, stb.). Most épp árul egy fórumtárs HA-n egy meglepően jó, jutányos áron lévő darabot, de ott is, barkácsolva, nem belevaló elemekkel többet költesz pluszban (!, az amúgy is drágább PCIE képest vékonykliens felárán túl) a második LAN portra, mint amennyibe a fenti, új, garanciális switch kerül.
Ha van valami jó forrásod, ne tarts magadban (vagy észszerű jutalékért közvetíts nekem is), keresnék pár hasonló cuccot, ha tényleg 10k alatt van 2 portos, pfsense/opnsense alap
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest