- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
D.Orion #1008 üzenetére
remek orulok ha siker lesz a vege
arra azert figyelj hogy a mostani tarcsad mar eleg vallas uj betet hamar haza vaghatja ha sokat mesz vele. Illetve azert majd ha szetkapod a tarcsak vegett nezd meg a dugattyut mennyire mozog konnyen stb mert elege felre van kopva a regi betet..mondjuk ha hullamos a tarcsa akkor is lehet ilyen. No mindegy lenyeg mindent ellenorizz le es ha mar ilyen nagy fek ujitas van adj neki egy uj fekfolyadekot is dot4 kb 0,3-0,4 mehet bele aztan legtelenit es ovatosan fekez nehogy fejre allj vele
-
tresh
veterán
válasz
D.Orion #1005 üzenetére
Hátra is első féktárcsát adott ?
Vagy cikkszám volt szar vagy ő adott mást...
Ez kell neked...
Unixszám: 10965400 Hátsó TRW
Féktárcsa
D 249 x 9 mm, tele, abs érzékelőgyűrűvel,El van basszva Unix oldalon ha onnan vetted az első tárcsa.. ki kell cserélni.. (most hívtam a beszerzős haverom náluk ez első tárcsa )
-
tresh
veterán
Első Fék
Tárcsa:
Első ZIMMERMANN
D 266 mm, külső hűtésű, furat/lyukszám: 6/4, bevonatoltKülső hűtésű, bevonatolt, Külső átmérő: 266, Vastagság: 22, Min. vast.: 20, Magasság: 34, Furat/lyukszám: 6/4, Lyukkör-átmérő 1: 108, Agyfurat-átmérő: 66
Unixszám: 10382669Első ZIMMERMANN
Fékbetét tárcsafékhez
Fékrendszer: Bendix - BoschFékrendszer: Bendix - Bosch, Szélesség: 136,8, Magasság: 57,4, Vastagság: 19, Vizsg. jel: ECE R90 APPROVED
Unixszám: 10380475Hátsó Tárcsa:
Hátsó ZIMMERMANN
D 246,5 mm, tele, vastagság: 9 mm, furat/lyukszám: 6/4, d 71,1 mm
Unixszám: 10382673Betét Hátsó:
Fékrendszer: Lucas - GirlingFékrendszer: Lucas - Girling, Szélesség: 87,2, Magasság: 53,1, Vastagság: 17, Vizsg. jel: ECE R90 APPROVED
Unixszám:10380073 Hátsó ZIMMERMANNA hátsó tárcsa ABS gyűrű nélkül van. Ha át tudod tenni a régit akkor nincs gond ha nem akkor vagy megveszed külön a gyűrűt vagy egybe veszed a tárcsával. Lehet utóbbi egyszerűbb lesz neked nem tudom ki fogja cserélni szerelő vagy te.
-
tresh
veterán
holnap megmondom mi kell bele bar neha jo latni es merni mert a francia autoipar neha csodakra kepes
(#995) KGellért: igen, kb annyi hogy az egyik peugeot a masik citroen jellel jott le a gyartosorrol...peugeot jobban tartja az erteket mint a citroen es dragabb is kicsit ezert
-
-
D.Orion
veterán
Közben okosodtam kicsit, plusz megnéztem az autót is.
Elől jelenleg Bosch betétek vannak, hátul viszont Lucas.Hátulra sok tárcsánál ill. betétnél láttam, hogy TRW v. Lucas korlátozás ill. rendszer van. Így már kezdem érteni, hogy akkor hátra bizonyos tárcsák csak bizonyos betétekkel használhatóak.
Előzetesen nagyjából ezeket néztem ki(van több is, de nem akarom elárasztani a topikot):
Ferodo sl Első fékbetét első a listán, (nem ESP) vagy a sima Ferodo
Féktárcsa első tengely,Hátsó fékbetét Az egyik TRW a másik Bosch. Ha cserélem a tárcsát, akkor ahhoz megfelelőt kell választanom? Vagy itt maga a fékpofa adja a szükséges "szabványt"?
-
pojzon
tag
Szia!
Ugyan nekem 407-esem van, de annak ideén én az angol e-bay-en vettem kompletten első és hátsó féktárcsákat és fékbetéteket cirka 30e Ft-nak megfelelő összegért, ha jól emlékszem. A tárcsa Comline a fékbetét pedig Allied Nippon és köszönök szépen jól vannak.
Ez már kb 4 évvel ezelőtt volt és egy 30-40000 km-el korábban és még pici vállasodás sincs a tárcsákon, a betétek meg még jó vastagok.
Szerk.: amúgy az előttem szólónak igaza van, a fék nem játék, tehát inkább legyen drágább mint, hogy ne fogjon rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest