Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• @lbert

tag

válasz #64791808 #1196 üzenetére

Igen. Ez megint csak egy értékelhető elgondolás, mint tts kolláé. Férre értés ne essék én nem nyalok senkinek és soha nem is tettem ezért vágtak kia MÁV-tól is. Cerebellum is kiválló gondolattal ált elő. Nos erre mondtam azt hog az mberi tényező nem zárható ki sehonnan sem.
    A konkluziorol is még annyit, hogy valóban oly kár most az emberi hülyeségat szankcionálni, eredménye nem lesz!
    De mégis!
    Elindítunk még egy hookausztot, és akkor hű de jót tettünk a társadalmunknak ugye!
    A agy fürer adolf Hitler is hogy kezdte:
    -először csak a munka kerülőket / amit persze abszolute fiktíve és subiekítíve állapított meg
    -utánna a cigányokat / öhm.. elnézést a romákat / a végén tényleg elvisznek!
    -utánna már a zsidók is fölösleges tagja volttak a társadalomnak
    -utánna már a politikai ellenségeket / persze ez is fiktív és subiektív alapon
    -végül már saját tisztjei és mindenki ki szerinte egy kicsit is gyanús, és akadáj az ő nacionalista rendszerének kiépítésében.

Ki mondja meg hogy ki a hülye??
    Én már voltam azért hülye mert hengoztattam magas röptű gondolataim, és nem értették meg. Nem nem értettek vele egyet, úgy teljes egészében értelmileg nem fogták, fel.
    Nos akkor nekem meg ők lehetnének hülyék.
    A lényeg, és tényleg zárjuk le! - gyelekkel labdázni hülyével hülyéskedni kell.
    Tudni kell a közös nevezőt megtalálni. Ha van. Ha nincs Akkor meg én vagyok a hülye. Uram bocsánat. Senki sem lehet tokélrtes. De én normális vagyok akkor is, hisz meg mondták már a hangok is...:DD

Aktív témák