Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rasiel

senior tag

válasz Breki #131 üzenetére

Köszi a választ!
    Én alapjátékkal játszom, felpatchelve 1.12-ig, valamint ezekkel a beállításokkal. Nehézségi szint Top Player, kondíció, movitáció random-on.

Amit észrevettem, hogy pár új mozdulatot tettek bele a játékba, szerelés szerintem nehezebb lett, távolról, szabadrúgásból meg több gólt tud rúgni az ellen. Ellenben az emberváltást még mindig nem sikerült nekik normálisan megcsinálni, talán egyszer megélem, hogy egyik PES-ben úgy működik, ahogy én szeretném. Ha az ellenfélnél van a labda sokszor nem képes arra váltani, akivel pár centire vagyok a labdás játékostól, inkább átvált egy olyanra, akivel esélyem sincs szerelni és még messze is van. Ez elég sűrűn előfordul sajnos. Így a védekezés is nehezebb.

Labdabirtoklással nekem nincs gondom, az megy, általában mindig főlényben vagyok, boldog lennék, ha ez az eredményre is elmondható lenne. :) Most épp Svájc - Bosznia meccset játszottam, úgy hogy a vendégekkel voltam. Ebben a kiosztásban eddig általában döntetlenre mindig jó voltam, többször nyertem, valamikor simán 3-0-ra, úgy, hogy még szinte kapura sem lőttek. Amióta fel van telepítve az új patch, sorozatban kapom tőlük a gólókat, igaz megszórni egyszer sem szórtak meg. Támadás így nem nagyon megy, sokat kínlódok, míg ki tudok alakítani helyzetet, gép egész jól védekezik. Pedig a bosnyákok sem gyengék, kb. egy szinten van a két csapat. Komolyabb ellenféllel nem is mertem próbálkozni. :B

Szerk.: Ahogy olvasom neked elég szépen megy, legalábbis hozzám képest. :)) Melyik csapattal játszol?

Új hozzászólás Aktív témák