- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
orkester
őstag
Lássuk:
Pentium D805 proci: Annak aki nem ismerné egy teszt:[link] 2007.05.18-ig garis! Dobozában, gyári hűtőjével. Én is próbáltam a tuningot:[link] A SuperPi többször is lefutott hiba nélkül, egyebeket nem próbáltam, de már nem is fogok. A hűtő itt egy Gigabyte G-power BL volt, esetleg ez is eladó lehet, 1 év garival. A proci ára: 29K, a G-poweré 5,5K.
Alaplap: Abit NI8 SLI-GR [link] 2007.06.14-ig garis! Dobozában, minden gyári tartozékával. Ára: 17K
Ram: 2*1GB Samsung DDR2-667 2007.05.19-ig garis! Ez is bírja a tuningot. Duálban mennek! Ára:30K
Táp: Hiper Type-R 580W [link] Még van rá kb. 32 hónap gari! Dobozában, tartozékaival. Ára: 20K
Ház: Picit tetején sérült HP ház, akár a benne levő HP 340Wos táppal is. 1 hét garival! Táppal 6K, anélkül 3K.
MOD: Kihagytam egy vadi új Inno3d. bontatlan VGA-t. Pci-e, dobozában, tartozékokkal! Még majd 1 év garival! Ára 23K
Kb. ennyi, ha kérdés van írjatok! Mellesleg eladás oka...nekem jobban bejön az Amd, ennyi.Még ha ez jobb is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Trollok komolyan
- Gitáros topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Filmvilág
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk