Aktív témák

• orkester

őstag

Lássuk:
    Pentium D805 proci: Annak aki nem ismerné egy teszt:[link] 2007.05.18-ig garis! Dobozában, gyári hűtőjével. Én is próbáltam a tuningot:[link] A SuperPi többször is lefutott hiba nélkül, egyebeket nem próbáltam, de már nem is fogok. A hűtő itt egy Gigabyte G-power BL volt, esetleg ez is eladó lehet, 1 év garival. A proci ára: 29K, a G-poweré 5,5K.

Alaplap: Abit NI8 SLI-GR [link] 2007.06.14-ig garis! Dobozában, minden gyári tartozékával. Ára: 17K

Ram: 2*1GB Samsung DDR2-667 2007.05.19-ig garis! Ez is bírja a tuningot. Duálban mennek! Ára:30K

Táp: Hiper Type-R 580W [link] Még van rá kb. 32 hónap gari! Dobozában, tartozékaival. Ára: 20K

Ház: Picit tetején sérült HP ház, akár a benne levő HP 340Wos táppal is. 1 hét garival! Táppal 6K, anélkül 3K.

MOD: Kihagytam egy vadi új Inno3d. bontatlan VGA-t. Pci-e, dobozában, tartozékokkal! Még majd 1 év garival! Ára 23K

Kb. ennyi, ha kérdés van írjatok! Mellesleg eladás oka...nekem jobban bejön az Amd, ennyi. :D Még ha ez jobb is... :)

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés