- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
zsolt19900 #22 üzenetére
Bocs, de már nyáron minden elkelt csak véletlen zárva maradt.
-
sTERNI
senior tag
Ez A-s revíziójú, ami annyit tesz, hogy hajszálnyival jobb a fogyasztása, semmi többet.
Uppa -
orkester
őstag
A tápot ma koradélután viszem a városba, úgyhogy ne habozzatok a vásárlással...amit ma megvehetsz...
-
Ősember
őstag
a samsung eredeti samsung vagy csak samsungnak árulták?
alapbol cl4 vagy cl5 667-en spd szerint?
-
sTERNI
senior tag
Upp, garantáltan jó cuccok
-
orkester
őstag
-
_seth_
veterán
UP a jó kis cuccoknak
-
orkester
őstag
Lássuk:
Pentium D805 proci: Annak aki nem ismerné egy teszt:[link] 2007.05.18-ig garis! Dobozában, gyári hűtőjével. Én is próbáltam a tuningot:[link] A SuperPi többször is lefutott hiba nélkül, egyebeket nem próbáltam, de már nem is fogok. A hűtő itt egy Gigabyte G-power BL volt, esetleg ez is eladó lehet, 1 év garival. A proci ára: 29K, a G-poweré 5,5K.
Alaplap: Abit NI8 SLI-GR [link] 2007.06.14-ig garis! Dobozában, minden gyári tartozékával. Ára: 17K
Ram: 2*1GB Samsung DDR2-667 2007.05.19-ig garis! Ez is bírja a tuningot. Duálban mennek! Ára:30K
Táp: Hiper Type-R 580W [link] Még van rá kb. 32 hónap gari! Dobozában, tartozékaival. Ára: 20K
Ház: Picit tetején sérült HP ház, akár a benne levő HP 340Wos táppal is. 1 hét garival! Táppal 6K, anélkül 3K.
MOD: Kihagytam egy vadi új Inno3d. bontatlan VGA-t. Pci-e, dobozában, tartozékokkal! Még majd 1 év garival! Ára 23K
Kb. ennyi, ha kérdés van írjatok! Mellesleg eladás oka...nekem jobban bejön az Amd, ennyi.Még ha ez jobb is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest