- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Tepes
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném... A minap vettem egy Kingston 1GB USB2.0 Data Traveler-t. Hazaérve gyorsan ki is próbáltam, bedugtam, a Windows XP (SP2) szépen fel is ismerte aztán megkaptam az üzit, hogy lehetne gyorsabb is, ha lenne olyan USB-m (ami nincs). Ezzel nem is lenne probléma, de amíg egyesével pakoltam rá pár képet, addig szépen működött, de amint egy egész könyvtárral próbálkoztam, máris megkaptam pár fájl másolása után, hogy ezt nem lehet másolni, szakítsam meg a műveletet. Ezek után már csak a "Nincs ilyen meghajtó", avagy a "Nincs megformázva" üzeneteket kaptam.
Formázás: Érdekes, hogy hol engedi, hol meg nem, de többségében a "Windows nem tudta befejezni a műveletet" hibát írja ki, vagy egyszerűen be sem adja az ablakot.Megpróbáltam az átnevezést, sőt még a Windows-t is újra raktam, hátha valami kavarodás van a csatlakozások terén, de ez sem segített. A boltba visszavittem, ott működött, unokatesóm gépén is működött, viszont az ő pendrive-a meg nálam működött (ami ugyan olyan
). Tudom, cserélhetnénk is, de kíváncsi lennék, mi a franc probléma van vele...Előre is köszönöm!
Aktív témák
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Tudom, cserélhetnénk is, de kíváncsi lennék, mi a franc probléma van vele...