Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Aktív témák
-
Tepes
csendes tag
Másik gépen már megformáztam ntfs-re, sőt néha még nálam is engedi, de hiába. Amint adatot raknék rá, pár fájl felmásolása után előjön a hibaüzenet, aztán pedig már csak a "Nincs ilyen meghajtó" ugrik be

-
Tepes
csendes tag
Bár még nem válaszolt senki, de azóta történt pár fejlemény. Előre is bocs a flood-ért

Eltávolítottam az eszközt, majd unokatesómnál raktam rá sok-sok adatot. Visszadugtam és láss csodát szépen felismerte megint. Az adatokat leszedni simán letudtam, de amint én akartam felírni egy-két dolgot, a következő hibaüzenetet kaptam:
Windows - Nem sikerült a késleltetett írás
Szóval van egy pendrive-om, ami mindenki gépén tökéletesen működik, kivéve az enyémen, ahol ha írni próbálok rá, akkor nem engedi

-
Tepes
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném... A minap vettem egy Kingston 1GB USB2.0 Data Traveler-t. Hazaérve gyorsan ki is próbáltam, bedugtam, a Windows XP (SP2) szépen fel is ismerte aztán megkaptam az üzit, hogy lehetne gyorsabb is, ha lenne olyan USB-m (ami nincs). Ezzel nem is lenne probléma, de amíg egyesével pakoltam rá pár képet, addig szépen működött, de amint egy egész könyvtárral próbálkoztam, máris megkaptam pár fájl másolása után, hogy ezt nem lehet másolni, szakítsam meg a műveletet. Ezek után már csak a "Nincs ilyen meghajtó", avagy a "Nincs megformázva" üzeneteket kaptam.
Formázás: Érdekes, hogy hol engedi, hol meg nem, de többségében a "Windows nem tudta befejezni a műveletet" hibát írja ki, vagy egyszerűen be sem adja az ablakot.Megpróbáltam az átnevezést, sőt még a Windows-t is újra raktam, hátha valami kavarodás van a csatlakozások terén, de ez sem segített. A boltba visszavittem, ott működött, unokatesóm gépén is működött, viszont az ő pendrive-a meg nálam működött (ami ugyan olyan
). Tudom, cserélhetnénk is, de kíváncsi lennék, mi a franc probléma van vele...Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest