Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejmaffia123
tag
Mechanikai elváltozásról van itt szó ! Az egyik csatlakozó tüske behajlott :S Sajnos nem tudom ki piszkálni úgyhogy kuka :/
-
tejmaffia123
tag
A TV-n van egy USB 0.5A port és van egy USB (HDD) 1A port én az 1 Amperosba dugtam be nemtudom hogy van e jelentősége.
-
tejmaffia123
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Sem az eszközkezelő sem a lemezkezelő nem látja ! A hátlapi USB 3 porton sem működik ! Viszont ha mást dugok rá akkor az működik ! Igaz csak a billentyűt meg az egeret tudom rádugni mert más USB-s eszközöm nincs :S Egyik nap még megy másnap már nem :S Nekem ez magas.......
-
tejmaffia123
tag
Segítség ! Van egy Sandisk 3.0 pen, 3 napja bedugtam a USB 3-as csatiba felismerte rá raktam egy filmet megnéztem, ma raknám rá a másikat erre nem látja az eszközt egyáltalán ! Bedugom az USB 2 portba ott látja ! A 3-as portban villan a pendrive mikor befugom de a windows 10 nem dob ki semmit sem a sajátgépben nem látom :S Más USB eszközt bedugok a portban kiválóan működik ! Mi lehet a gond ?:! HELP !!!!
Alaplap asRock H110M-HDV R3.0
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest