Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoli74
csendes tag
Sziasztok!
Van egy usb-s tévém, pendrive-ról nézek rajta filmeket. A gond: 8 GB pendrive, miután letörlöm róla a filmet, és ráhúzok egy másikat (mkv fájl), a tévé nem ismeri fel (üres mappát ír ki). Csak akkor jó, ha újra formázom a pendrive-ot (nem gyorsformázás!). Sőt gyakran csinálja azt, hogy miután megnéztem a filmet, és visszadugom a gépbe, rögtön azt írja ki, hogy újra kell formázni használat előtt. Ezt mi a büdös búbánatos f.....mért csinálja??? Sőt gyakran le sem tudom választani a gépről, mert azt írja, egy program még használja. DE MI??? A feladatkezelőben nem fut olyan progi, ami használhatja, végignéztem. Van valami tippetek? Mert lassan kib...om az egész sz..rt az ablakon...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Lightyear - befektetési app
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 7
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előre is köszi!