Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 32 GB-os TOSHIBA pendrive-om, amin ma rendbe raktam a fájlokat, majd lementettem a számítógépemre és utána formáztam, nem gyors formázással. Ezek után el kezdett rendellenesen működni. Elkezdtem a Rufus-szal formázni, de nagyon lassan csinálja és az alábbi képet mutatja. Nem ismerem a programot, a hibás blokkoknál folyamatosan nő a középső szám a 62. Mit jelent ez? Hagyjam még, vagy tönkrement a pendrive?

-
szagnes69
aktív tag
Május 22-én írtam ide a fórumra egy nem működő Toshiba pendrive miatt. Kipróbáltam mindent, amit itt az utóbbi időben a fórumon javasoltak, de semmi sem működött. Szerencsére még garis volt, ezért visszaküldtem és javítás helyett (gondolom nem is lehetett megjavítani) a szerviz szó nélkül kicserélte. A kérdésem az lenne, hogy valaki itt a fórumon azt írta, hogy nem jó, ha ntfs-re van formázva a pendrive, nekem az előző arra volt, lehet, hogy az okozta a gondot?
-
szagnes69
aktív tag
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy Toshiba 32 GB-os pendrive-om, amit a rendszer haszbálat előtt formázni szeretne, de amikor próbálom formázni, akkor közli, hogy nem tudja formázni és kér, hogy nézzem meg, hogy jól csatlakozott, illetve nem írásvédett? A pendrive-on volt egy kis lámpa, ami működés közben mindig villogott, de most meg sem nyikkan. Teljesen tönkrement vagy életre kelthető? Próbáltam a fent említett Rufus-szal megnézni, de mindent üresnek mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest