Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi! A H2testw ExFat fájlrendszeren hibátlanul lefutott. Akkor egyelőre hagyom a tartalékban.
-
Az lehet-e, hogy a 60egynéhány Gigás pendrájvomat Gparteddel megformáztam Fat32-es fájlrendszerre és ezt nem díjazza a windows, s a pendrájv túlsó vége fele hibákat jelez. Most windowssal megformáztam ExFat fájlrendszerre és az általatok javasolt teszterrel levizsgálattam teljes írásra és olvasásra és végigvártam azt a két és fél órát és hibátlannak nyilvánítódott. Csak egyszer teszteltem. ???
-
válasz
King Unique
üzenetére
Sajnos nem fake drájvról van szó, hanem túl sokat használtam rátelepített linux futtatására. Aztán ezt egyszer megneheztelte. Utána gpartedből meggyógyítottam. Használgattam kis dolgokra. Most csináltam belőle egy ventoy pendrájvot és az n+1-dik iso bootolásakor kiírja, hogy a varázsszám, vagy valami ilyesmi nem jó és lefagy. Az sha256sum vizsgálat alapján nem az az iso van ott, amit odaírtam. Törölvén ezt a hibás iso fájlt és egy korábban odaírtat, majd visszaírván a kérdéses iso fájlt az már jól működik, tehát ez a pendrájv itt-ott "kifakult, bevakult" ..... Tehát ez már betonba való, ha jól sejtem. ...... ?
-
Romló , hibádzkodó pendrájvból valami gyógyító programmal lehet-e még kivágni a férges részt, vagy jobb már ilyenkor a betonba kavics helyett beszerkeszteni? (Pl az odaírt isofájl visszaolvasva nem egyezik meg az odaírttal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Alienware 17r4 olvass
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest