Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabcsika
tag
Okok:
1. Az alaplapcsidon tekered át az USB-kompatibit 2.0-ara (ha van ilyen opciód), azaz előbb valóban az ''alapoknál kell kezdeni''
2. Nincs jól felismerve a cula (bár akkor val.szeg nem is működne), csekkold a Start - Vezzencspult - Rencer - Hárdver - Ászközkézélő helyen, hogy van-e néked USB gyökérhub, ill. az Univerzumot irányító állomásvezér (lép e2-re, sakk!) lőd. Meg köll jelönnie egy USB-háttértár nevű szutyoknak ottan.
3. Az én möpöhármam is 512-es, és a hozzája adoptált progival formázva tökéletösen műxik. (Neköd ajánlom a netön, hogy a digitball-ra keress rá, official site-ot vagy azfélit keress + fórumokba firkálj)
4. a THX pedig egy minőségszabvány a házimozik rendszerében...
-
Gabcsika
tag
Nnna.
Valóban, csatlakozom az előttem szólóhoz: MINDIG a hozzáadott szoftverrel csináljunk MINDENT! Ha ilyen nincs, akkor a net-en keressünk hozzá, de NE, hangsúlyozom NE a WinFos-saé csináljuk a dolgokat. Formázást meg VÉGKÉPP NE! Mert lehet, hogy jó lesz, de nem biztos. Ilyen dologban viszont nem szabad, csak biztosra menni!
Nekem számos kis elektronyikus kütyüm van, és mindet a hozzápasszolt drive-rel, stb. használtam, ill. formáztam (pendrive, mp3-as pendrive, fényképezőgép-update, kártya-formázás, winchester formázása, stb.).
Szerintem keress rá a neten, próbálj meg driver-t, stb. találni + keress rá másra, akinek ilyen van a birtokában + írj a cégnek mail-t, esetleg a magyarországi disztribútornak (ha egyáltalán van ilyen), kérj meg egy szám. gépest (hardverest), hogy segítsen, ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- XPG GAMMIX S70 Blade 512GB NVMe Gen4 X4 PCIe SSD / Beszámítás OK!
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest