Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabcsika
tag
Okok:
1. Az alaplapcsidon tekered át az USB-kompatibit 2.0-ara (ha van ilyen opciód), azaz előbb valóban az ''alapoknál kell kezdeni''
2. Nincs jól felismerve a cula (bár akkor val.szeg nem is működne), csekkold a Start - Vezzencspult - Rencer - Hárdver - Ászközkézélő helyen, hogy van-e néked USB gyökérhub, ill. az Univerzumot irányító állomásvezér (lép e2-re, sakk!) lőd. Meg köll jelönnie egy USB-háttértár nevű szutyoknak ottan.
3. Az én möpöhármam is 512-es, és a hozzája adoptált progival formázva tökéletösen műxik. (Neköd ajánlom a netön, hogy a digitball-ra keress rá, official site-ot vagy azfélit keress + fórumokba firkálj)
4. a THX pedig egy minőségszabvány a házimozik rendszerében...
-
Gabcsika
tag
Nnna.
Valóban, csatlakozom az előttem szólóhoz: MINDIG a hozzáadott szoftverrel csináljunk MINDENT! Ha ilyen nincs, akkor a net-en keressünk hozzá, de NE, hangsúlyozom NE a WinFos-saé csináljuk a dolgokat. Formázást meg VÉGKÉPP NE! Mert lehet, hogy jó lesz, de nem biztos. Ilyen dologban viszont nem szabad, csak biztosra menni!
Nekem számos kis elektronyikus kütyüm van, és mindet a hozzápasszolt drive-rel, stb. használtam, ill. formáztam (pendrive, mp3-as pendrive, fényképezőgép-update, kártya-formázás, winchester formázása, stb.).
Szerintem keress rá a neten, próbálj meg driver-t, stb. találni + keress rá másra, akinek ilyen van a birtokában + írj a cégnek mail-t, esetleg a magyarországi disztribútornak (ha egyáltalán van ilyen), kérj meg egy szám. gépest (hardverest), hogy segítsen, ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest