Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Amit írtam már korábban is. Első körben pl. megnézni, hogy telepítve vannak-e a megfelelő driverek, le van-e frissítve a rendszer stb. Aztán ha be van kapcsolva a rendszer-visszaállítás, vagy van korábbi mentés a rendszerről, akkor visszaállítani egy előző állapotra és kipróbálni a másolást úgy. Mivel azt írtad, hogy az utóbbi időben lassult le, vagyis korábban vélhetően még gyors volt. Ha nincsen semmilyen visszaállítási lehetőség, akkor az baj. Azt pedig így fórumról, távolról nehéz kideríteni, hogy másnál éppen mi és hogyan van esetleg elállítódva, pontosan milyen módosítások történtek a rendszerében. Viszont ha más nem megy, akkor egy újratelepítéssel, vagy a gép alaphelyzetbe állításával tiszta lappal lehetne kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Battlefield 6
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest