Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
A HD Sentineles témához nem tudok mit hozzászólni, mert nem értek hozzá
A linkelt parancssoros megoldást is próbáltam már előtte, de szintén I/O hiba. A pendrive amúgy egy Sandisk Extreme 3.0 64GB. Garancia nem hiszem, hogy lenne már rá. A tesztelős példák közül a Check Flash azt írta ki, hogy I/O hiba miatt nem tudja futtatni az ellenőrző tesztet. Az RMPrepUSB program nagyon kínai volt nekem. Megpróbáltam formázni onnan, de szintén I/O hiba.
Ezek szerint, akkor vehetek egy újat. Köszönöm, hogy segítettél a megerősítésben
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A linkelt parancssoros megoldást is próbáltam már előtte, de szintén I/O hiba. A pendrive amúgy egy Sandisk Extreme 3.0 64GB. Garancia nem hiszem, hogy lenne már rá. A tesztelős példák közül a Check Flash azt írta ki, hogy I/O hiba miatt nem tudja futtatni az ellenőrző tesztet. Az RMPrepUSB program nagyon kínai volt nekem. Megpróbáltam formázni onnan, de szintén I/O hiba.