Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPC3RUN
tag
4gbos kingston data traveller
"4 GB tárkapacitású Memory Pen drive a Kingstontól.Adatátviteli sebessége eléri a 480Mb/s ot. Alkalmas adattárolásra, adathordozásra két USB 2.0 csatolófelülettel rendelkező PC között.Többé nem hagyja el a kupakot, nem törik bele az ajzatba. Az USB csatlakozó egyszerűen visszahúzható a házba.Minőségét, a garancia 5 éves időtartama szavatolja."
ennyit találtam róla
az lenne a problémám hogy bedugom az ubs-be és felismeri hogy pendrive meg h kingston data....kiírja hogy megkell formázni, de nincs kapacitása,ezért leformázni se tudom.működött még mikor hozzám került.nemcsináltam vele semmit.
ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest