Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
King Unique #2311 üzenetére
Nézd csak ugyanarra a pendrive-ra a CMD legújabb mennyire fals eredményeket ad!
Simán letöltöttem, telepítettem és ment a teszt (legtöbben úgysem állítanak rajta semmit)
1GB tesztfájl, de láttam itt páran türelmetlenek és 32GB pendrive-ot 128MB tesztfájjal mérnek ami kb. vicc eredményt adAz első sor totál valótlan, sosem olvas 160MB-al csak cache-ből a 40MB írás is még cache-es eredmény, semmi köze a valóshoz
A második sor már valóshoz közeli olvasás de az írás még mindig többUgyanez a pendrive 4GB tesztfájl esetén
Első sor olvasás még mindig fals de az írás már a valós értéket adja mert itt kifut a cache-ből, második sortól kb. egyezik azzal amit az Atto is mér és ennyit mérek windows alatt is ha kifutott a cache szóval ennek az új pendrive-nak 75-76MB olvasás és 24MB körüli írás a valós sebessége nagyméretű 4+ GB fájl esetén
Ezért nem kellene hinni minden CDM eredménynek, pláne ahol 128-256MB tesztfájl van bohóckodásnakMost másolok egy 12GB cuccot rá windows-ban és néztem kb. 500MB "gyors cache" van ahol 75MB körül ír, aztán az leesik a következő 3GB-ra 35-40MB-os sebességnél majd mikor ez a 3GB "lassabb cache" is elfogy akkor jön a konstans 22-24MB valós sebesség
Na ezt a CMD nem fogja kimérni így jó lenne leírni a topik összefoglalóba hogy mégis mivel és hogy mérjenek a tagokTessék erről beszélek.
A Sandisk is bekaphatja amúgy mert szerintem tudják hogy kb. milyen programokkal tesztel a nép és úgy csinálják a vezérlőt hogy jól tudjon szerepelni tesztben
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest