- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Köszönöm! Próbáld ki. Én a napi gyakorlatban használom. Egy körömnyi pendrájvon mindig ott van a pénztárcámban, s ha Van valamerre egy gép-féle legalább 4 gigabájt RAM-mal és nem secure bootos, akkor van egy gépem. Netelni is ezt használom, a jelszót mindig átírom, járok, amerre járok, s ha végeztem illa berek .... kikapcsolom. Utánam a vízözön.
Gratulálok a te munkádhoz is, már korábban olvastam, de annak az elkészítése macerásabb.
Az én verzióm lényege, hogy csak eredeti (Ubuntu mentes!!) debiánból készítsük! [a Tomas Mateicek féle script] segítségével. Amikor kész van, akkor a boot mappából mindent kigórok, csak a kernel és az initramfs marad benne. És a Ventoy Grub menüjével bootolom. Lényeges , hogy a build linuxos filerendszeren legyen elhelyezve (Ext2...Ext4), mert csak így találja meg a saját squasfs tömörítményét ( core.sb ). -
Zsír
Mentésekhez, tesztelni tökéletes.Ha rendes USB-s Linuxot akar az ember, az macerásabb
Viszont az már nem pendrive-ra való.
-
-
Ha lenne benne egy stabilan működő Ubisoft Connect, még ki is próbálnám.
-
Én meg egy Ubuntut sem tudok apám laptopjára telepíteni jelenleg valamiért.
-
Nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest