- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Akinek saját szabályai vannk az nem én vagyok. A kamion és a busz sincs a külsőbe kényszerítve az adott esetben (tartósan nem haladhat a belsőben). Amikor látja a táblát, amely jelzi, hogy elfogy a sáv, simán besorolhat anélkül, hogy megelőzne még mondjuk öt autót és bepofátlankodna elöl és nem kell majd a körforgalom után visszaelőznie annak az ötnek. 7,5T megengedett össztömeg felett pedig autópályán nem előzhet (ha nincs ez külön megengedve), pont azért mert túl nagy a sebességkülönbség a külsőben 80-al haladót 83-al húsz percig előző "én dolgozom, nekem Te ne mondd meg hol előzzek" gyökér és a mögötte 130-150-el érkező személyautó között.
(#87875)(#87876) Dluinet: Érzed a különbséget a külsőben haladás és a Metro-nál a külső sávba kivágódás, majd nagy gáz és a körforgalomtól két méterre tolakodás között? Jobbról előzni meg a város többi részén sem oké. Egyáltalán nem szabályos és egyáltalán nem támogatni való. A sokat emlegetett cipzár elv egyáltalán nem erről szól (a KRESZ amúgy nem ismeri). Ha erről megkérdezel egy közlekedési rendőrt, azt fogja mondani, hogy amit csináltok az tiltott előzés és Titeket fog megbüntetni (legalább is ha tudja értelmezni a KRESZ-t).
(#87877) s7evcsenko: A parasztelosztó-felüljáró vonal azért más, mert ha ott okosan csinálod nem tartasz fel senkit. Mondjuk én ott is ritkán engedek be bárkit, ott is simán elférünk a belsőben még ünnepekkor is. Ebből is volt már kellemetlen szitu, a hülyéje jött mutogatni, meg büntetőfékezni mert nem engedtem be (mögöttem kilóméternyi üres hely volt csak neki mindenképpen elém kellett volna bejönnie, elvenni a gázt és mögém besorolni már nem volt jó).
(#87878) nesa: Még mindig irreleváns a cipzár elv a konkrét szituációban. B@szod, Te azt írtad, hogy a sor kikerülésére használod a jobbra tartsot. Milyen cipzár elvet kellene alkalmazni ezek után? Aki itt a saját értékek szerint autózik ahelyett, hogy értelmezné a szabályokat és kivárná a sorát az Te vagy. A követési távolsággal amúgy egyetértek. Baromi zavaró és veszélyes ha valaki nem tart normális távolságot. Szerencsére a mostani kocsimnak elég magasan van a hátsó ködlámpája és elég erős is ahhoz, hogy hamar leszálljon a hátsó lökhárítómról aki rátapadt, ha felkapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest