- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
csucsbicep #73684 üzenetére
Szia!
Virágost tudok, ha kell.
Minden túlzás nélkül az egyik legügyesebb a környéken és nem horror áron! -
greenity
senior tag
válasz
Zenekarra: kollégáék zenekara, elég profik, sokan vannak és mindig nagy bulikat csinálnak: [link]
-
válasz
Üdv! A mienk a Batthyány-kastélyban volt Üszögpusztán. Mégsem bent a városban, de mégis közel. Utána bezárt, de mostanában hallottam, hogy újra megnyitott. Nem tudom, hogy milyen most, de a környezet eléggé szép és nyugis. Nekünk fontos volt, hogy a vendégek nagy részét a helyszínen altassuk, ott az is ment, ha nem is túl elegáns környezetben, de ki nézi azt hajnalban, mikor lefekszik. A házasságkötőt a helyszínre kell kérni, úgy a legegyszerűbb és a kert erre alkalmas.
Ha mégsem lesz 100 fő, és Pécs közelében is jó, akkor: http://www.kalmarpince.hu Jó kis hely és olcsó még.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Pécs nagyon necces helyszín szempontjából, főleg ha száz fő felett keresel, de pl. a Zsolnay Negyed elég jó és ott el is fértek ennyien, ha nem csak Pécs játszik, akkor vannak jók (Ebner Pincészet Mozsgó, Thermal Hotel Harkány, Sauska Pincészet Villány, Bock Borászat Harkány). Nézz körül a weboldalam Partnerek menüpontja alatt ha van kedved. Olyan szolgáltatókat találsz ott akikkel én szívesen dolgozom együtt és általában a párjaimnak is Őket ajánlom, ha van kérdésed írj nyugodtan privátot.
(#73687) Vertigo18: Szerintem meg nősüljön meg és ezt nem üzleti számításból mondom, hanem mert jó (nekem legalább is eddig bejött).
-
Vertigo18
addikt
válasz
Szerintem ne nősülj! Tapasztalat!
Problem solved!
-
válasz
Grat
Fotóst esetleg tudokVideóst meg ő. PÜ nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest