- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
Kedves Kolléga!
Nem érted a mondanivalóm lényegét, úgy érzékelem.
Az én problémám a következő:
1. A Sanimix egy ipari hulladék, ezt a szerelő a saját tapasztalata alapján mondta, de hiába van öt-hatféle csillivilli hasonló csaptelep, semelyikből nem volt egy darab sem! Még a 32e ft-os kludiból sem! Arról inkább ne indítsunk vitát szerintem, hogy valószínű az összes ilyet vissza kellene küldeni a gyártó kínaiaknak és akik kifejlesztették, mindegyiknek a seggébe egyet-egyet bele kéne helyezni.
2. Namármost. Eleve esélyem nem volt másikat választani így, eddig stimmel?
3. Direkt megkérdem a pénztárost fizetésnél, hogy ha nem jó valamiért, akkor visszahozhatom és visszaveszik-e? Nem csere! A válasz: persze.
4. Visszaviszem, hogy kvázi ez egy xar, mire azt mondják, vásároljam le. Mikor le kívánom vásárolni, a nagy tudású kolléga odajön és megállapítja, hogy SEMMIBŐL nincs egy darab sem, csak ez a fosch.
5. Itt jön az egymillió dolláros kérdés: Nem felel meg a termék, nincs alternatívája semmilyen típusból, tehát nem cserélhető!, (illetve dehogynem legalább kéthetes rendelési idővel, mikor nekem most kellene, eddig is sokáig halogattam, de mostanra teljesen megadta magát a régi) akkor miért nem tudja a tetves pénzemet visszaadni, miért ad vásárlási utalványt?
Na kérlek itt mondom azt, hogy korrekt üzletmenetre van szükség, nem arra, hogy ilyen magyar üzletvezetésű kényszervállalkozások (vagy kényszer-franchise-ok) járjanak el ilyen ügyekben. Elmentem már Tesco, Metro, MM áruházakba, ahol ha nem felelt meg a termék, gond nélkül visszaadták az árát és nem volt egyik sem hibás! Csak ott megbecsülik annyira a vásárlót, hogy azt mondják, többet ér annál, hogy ilyen miatt elveszítsem.És pontosan rátapintottál a lényegre, ha úgyis eladja azt a r*dves csapot, miért nem képes az ellenértékét nekem visszaadni. Szerinted mennyire van kedvem a közlejövőben a Praktikerben vásárolni ezek után? Még a környékét is elkerülöm, na ezért nem korrekt az utalvány, mert ilyen inkorrekt módon jártak el és elvárják, hogy jópofizva ezt lenyeljem és ott költsem el másra a pénzemet, amit nem adott vissza.
-
dunc
nagyúr
Egy a Baumaxba szó nélkül visszaadják a pénzt!
Simán meg tudták volna oldani, a másik meg az, hogy újra értékesítik, tehát semmi káruk nem származik abból...elég pitiáner bolt, hogy remeg a szaros kis csaptelep áráért...mondjuk én boltba mentem volna csaptelepért, mert mint a bau, meg a Praktiker nem szaküzlet finoman szólva, inkább olyan hobby üzletecske.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest