Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petesejt
aktív tag
válasz Balu77 #57315 üzenetére
Piszkált a kíváncsiság, ma benéztem. Szombat lévén ugye zárva vannak, és a bejárat mögött közvetlenül szép vajszínű szalagfüggöny is takarja a belteret, de bekukucskáltam mellette, és látható, hogy a vitrinek, polcok áruval tele vannak, tehát:
nem üres.
Valószínűleg pénteken nem nyitottak ki, vagy rossz ajtón néztél be (két ablakfelületük is van), ebből adódhatott a félreértés. Bár biztosat csak hétfőn lehet mondani, ha kinyitottak, én azért Andrást nem tartom svindlis fickónak. (Nem egy Pál Laci a stílusa sem.)
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
-
Csepy
őstag
válasz Balu77 #57629 üzenetére
Szia!
A volt patika a sarkon van, a 4-es házszám kicsit beljebb van az utcában (de az a háztőmb), a volt tüdőszűrővel kb. szemben. Bármikor jöhetsz 9-18h-ig, hivatkozz csak rám, ha az irodavezető a telefonon lógna (sok a telefonos érdeklődő) és nem kell akkor várnod.
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
-
-
newwave0507
aktív tag
válasz Balu77 #66508 üzenetére
Szuper . Én nem kötekedni akartam amúgy egyáltalán.. . Fudi, bocsánat ha kicsit tulhavaztam magam a modorommal, csak a nem egyetértés nem szép formában jelent meg tőled sem, szerintem.. . De vendégem vagy egy italra, aztán majd megbeszéljük személyesen ha te is benne vagy
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
a2d2
addikt
válasz Balu77 #66508 üzenetére
Én pedig azzal értek egyet aki azt mondta hogy inkább félreteszi a tuningra szánt pénzt és alapból erősebb verdát vesz legközelebb.
Beleölsz egy rakás pénzt a tuningba, elérsz mondjuk +20%-ot, miközben a mai világban meg lehet hogy pont csak annyival van túlméretezve pl a főtengely és 1-2 év múlva jöhet a motorbontás.
Megéri?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
Stirlitz
senior tag
válasz Balu77 #66597 üzenetére
Tudom, nem vagytok rossz arcok így láthatatlanul ismerve/olvasva benneteket, de engem 2 napja a hányás kerülget. Mindig eszembe jutt az 1-2 éves kislány, embertelen dolgok ezek. Nem akarok szájkaratét, senkit megbántani, csak ki kellett írni magamból. Nem kellett volna ez sem így legyen.
-
Stirlitz
senior tag
válasz Balu77 #66601 üzenetére
Mért gondolod, hogy tudatlan vagyok? És miért kellene nekem az előző h.sz.-ed olvasva azt gondolnom, tisztábban vagy mindennel, nem vetted be a média egy részéből áradó gyülöletett, és normális stratégiai jövőképed van az országra nézve? Baromira nem ez jött át. Hányj nyugodtan, van is min. Egy kislányt sajnálok, egy ártatlant, nem az IS tagját bassza meg. Lehet moderálni...
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz Balu77 #66604 üzenetére
Én mindent elhiszek Neked, csak azt nem, hogy valami ami ártatlanok halálához vezet, (és itt nem igazán lehet az ő ártatlanságában kételkedni) az elfogadható. És totálisan eredménytelen is az ami jelenleg folyik. (Biztonság, értem ez alatt pl, az IS embereit kiszűrni.) Itt a vége részemről. Akkor is, ha csak Németországban , Ausztriában, Lengyelországban és Csehországban jártam. A kötelező Horvátországi nyaraláson kívül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Balu77 #70672 üzenetére
A kamerának gőze nincs róla, hogy CL4-es vagy 10-es kártyát teszel bele. Maximum arról lehet szó, hogy az sd-hc vagy sd-xc... szabványú kártyát nem kezeli a cucc. Ha a CL4-es sd-hc kártyát viszi a gép, akkor a CL10-est is kell neki.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Exian
addikt
válasz Balu77 #70670 üzenetére
Én ilyet vettem már több, mint egy éve. Tökéletesen működik. Csak vigyázni kell, létezik belőle sima VGA verzió (069D), az nagyon trágya képet produkál, a 069HD verzió, ami full HD és szerintem ezért a pénzért elfogadható a minősége.
Mint írtam, nekem bő 1 éve van a kocsiban, nonstop bent van, bírja jól. A linkelt oldalon lehúzzák, de mindezek a problémák nálam egyáltalán nem jelentkeztek, szerintem sokan egyszerűen pancserok hozzá Egyszer kell jól belőni, aztán megy jól, vagy csak én fogtam ki egy hibátlan példányt?!?! Szerintem sokan azt hiszik, hogy lefagy, meg nem működik jól, mert elbarmolják a beállításokat és látszólag nem működik jól, ezzel szemben csak azt teszi, ami be lett neki állítva (néhány funkció aktiválása után olyan, mintha "meghülyülne", pedig nem (ilyen pl. az ilyen-olyan energiatakarékossági funkció, ami ha aktív, kikapcsolgatja időnként a kijelzőt, meg megállítja a felvételt (úgy tűnik, mintha lefagyott volna, stb), de ezek csak akkus használatnál lényegesek, normál használatnál nem kell aktiválni őket és akkor nincs semmi furcsaság.
-
RZozo
aktív tag
válasz Balu77 #72031 üzenetére
Tartok tőle, hogy nem olyan olcsó, tekintve, hogy telefonon már tájékoztattak arról, hogy a beszervezési díjat is a tanulónak kell állnia. Persze árat csak a lakásomban tartandó személyes találkozó esetén mondanak, így a titokzatoskodás nem olcsó árat sejtet. (Talán még a lakásom is felmérik és az alapján mondanak árat, amivel szerintük lehúzhatnak)
Inkább azért lenne nekem is érdekes, mert közel hozzám, helyben van és a rendszeres időközönként tartott oktatással rá lennék kényszerítve a rendszeres tanulásra, ami magamtól nehezebben menne.
A tippeket köszönöm. Neten valóban sok infó fent van.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Balu77 #74034 üzenetére
Egyetértek. Mi is szereztünk egyet a régiekből a vásárban, meglepően jól szól (no igen, a Wolfosn egy név ezen a téren) és jól is van megcsinálna. Pedig én aztán nem rajongok se a cégért, se a termékeiért.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Balu77 #74867 üzenetére
Igen, néhány területen de az elég specifikus igénybevétel, nem általános. A többinél meg az a jobb, ha több van.
Nekem is van egy régebbi játékom (SOTS 1, 2006-ból), amin nem tudom befejezni a kb. 2 éve elkezdett pályát, mert a játék csak egy szálon számol és egyszerűen a csaták alatt emiatt leesik az FPS élvezhetetlen szintre. Majd egyszer befejezem, ha lesz a mostani húzott Phenom2-nél 1 szálon lényegesen erősebb procim.
A csúcsgép építés viszont nekem kimarad. Az AthlonXP korszak óta csak AMD cuccom volt, mert ár / érték arányban mindig ezzel jártam jobban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Balu77 #74881 üzenetére
Hehe, régen nagyon akartam vízhűtést, de sosem szántam rá magam. Most per pill a Phenom2 is több mint amire szükségem van, mert minden egyéb normális, több szálú alkalmazásra megfelel, a játékoknál meg nagyobb részt úgy is a vga számít.
Per pillanat amíg a Ryzen nem jelenik meg, addig nem gondolkodok gép cserében. Az után is inkább csak akkor, ha már normális áron lesz valamelyik közepesen erős Ryzen. A magam részéről inkább AMD oldalán maradnék, nekem jobban tetszik h. nem dobják ki olyan hamar az adott foglalatot egy új foglalatért...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest