Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz Balu77 #70670 üzenetére
Én ilyet vettem már több, mint egy éve. Tökéletesen működik. Csak vigyázni kell, létezik belőle sima VGA verzió (069D), az nagyon trágya képet produkál, a 069HD verzió, ami full HD és szerintem ezért a pénzért elfogadható a minősége.
Mint írtam, nekem bő 1 éve van a kocsiban, nonstop bent van, bírja jól. A linkelt oldalon lehúzzák, de mindezek a problémák nálam egyáltalán nem jelentkeztek, szerintem sokan egyszerűen pancserok hozzá Egyszer kell jól belőni, aztán megy jól, vagy csak én fogtam ki egy hibátlan példányt?!?! Szerintem sokan azt hiszik, hogy lefagy, meg nem működik jól, mert elbarmolják a beállításokat és látszólag nem működik jól, ezzel szemben csak azt teszi, ami be lett neki állítva (néhány funkció aktiválása után olyan, mintha "meghülyülne", pedig nem (ilyen pl. az ilyen-olyan energiatakarékossági funkció, ami ha aktív, kikapcsolgatja időnként a kijelzőt, meg megállítja a felvételt (úgy tűnik, mintha lefagyott volna, stb), de ezek csak akkus használatnál lényegesek, normál használatnál nem kell aktiválni őket és akkor nincs semmi furcsaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest