Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Balu77 #70670 üzenetére
Én ilyet vettem már több, mint egy éve. Tökéletesen működik. Csak vigyázni kell, létezik belőle sima VGA verzió (069D), az nagyon trágya képet produkál, a 069HD verzió, ami full HD és szerintem ezért a pénzért elfogadható a minősége.
Mint írtam, nekem bő 1 éve van a kocsiban, nonstop bent van, bírja jól. A linkelt oldalon lehúzzák, de mindezek a problémák nálam egyáltalán nem jelentkeztek, szerintem sokan egyszerűen pancserok hozzá
Egyszer kell jól belőni, aztán megy jól, vagy csak én fogtam ki egy hibátlan példányt?!?! Szerintem sokan azt hiszik, hogy lefagy, meg nem működik jól, mert elbarmolják a beállításokat és látszólag nem működik jól, ezzel szemben csak azt teszi, ami be lett neki állítva (néhány funkció aktiválása után olyan, mintha "meghülyülne", pedig nem (ilyen pl. az ilyen-olyan energiatakarékossági funkció, ami ha aktív, kikapcsolgatja időnként a kijelzőt, meg megállítja a felvételt (úgy tűnik, mintha lefagyott volna, stb), de ezek csak akkus használatnál lényegesek, normál használatnál nem kell aktiválni őket és akkor nincs semmi furcsaság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RX 7700 XT 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest