- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
s7evcsenko #73553 üzenetére
Úgy 1,5 hónapja ide is bedobtam, hogy újat keresek 135k-ért, ehhez képest le lettem oltva, mert beleírtam a hirdetésembe, hogy aki nem régi és sok pirossal rendelkező tag, annak nem fogom előre kifizetni.
Ami jött ajánlat, az is mind előfizetéses lett volna, ebből egy tag volt olyan, aki 10 éve regisztrált és van is bőven pirosa, de ő meg azt mondta a T-nél le kellett volna tegyen aranykártyásként is 70k-t kezdőnek, úgyhogy elállt az üzlettől (gondolom 0Ft-ért akarta venni, úgy lett volna neki biznisz).Én eddig a hardveraprós árakat látva, hogy használtat is 150k környékén árulnak sokan, nem is néztem. Most árukeresőn látom, hogy 143k a legolcsóbb helyen, de az eredeti elképzelésemhez képest megér nekem +15k-t, hogy megbízható helyről kapok független készüléket 2 év garival (nem egy T-s előfizusat, aminél azért mindig fennáll az esély, hogy megszorul a tulaj és nem fizeti). Én eddig mindenhol csak 190k környékén láttam, annyit meg nem adnék semmilyen telefonért, inkább kivártam volna, míg lejebb megy (pont ma kapok kölcsönbe egy A5-öst, azzal azért ki lehetne húzni néhány hónapig, az eddigi S4-hez képest az nem olyan ótvaros lassú, mint az Advance, amit most használok
).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lexus, Toyota topik
- OpenWRT topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-23 napos-garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest