Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• goodboy007

senior tag

válasz s7evcsenko #73553 üzenetére

Úgy 1,5 hónapja ide is bedobtam, hogy újat keresek 135k-ért, ehhez képest le lettem oltva, mert beleírtam a hirdetésembe, hogy aki nem régi és sok pirossal rendelkező tag, annak nem fogom előre kifizetni.
    Ami jött ajánlat, az is mind előfizetéses lett volna, ebből egy tag volt olyan, aki 10 éve regisztrált és van is bőven pirosa, de ő meg azt mondta a T-nél le kellett volna tegyen aranykártyásként is 70k-t kezdőnek, úgyhogy elállt az üzlettől (gondolom 0Ft-ért akarta venni, úgy lett volna neki biznisz).

Én eddig a hardveraprós árakat látva, hogy használtat is 150k környékén árulnak sokan, nem is néztem. Most árukeresőn látom, hogy 143k a legolcsóbb helyen, de az eredeti elképzelésemhez képest megér nekem +15k-t, hogy megbízható helyről kapok független készüléket 2 év garival (nem egy T-s előfizusat, aminél azért mindig fennáll az esély, hogy megszorul a tulaj és nem fizeti). Én eddig mindenhol csak 190k környékén láttam, annyit meg nem adnék semmilyen telefonért, inkább kivártam volna, míg lejebb megy (pont ma kapok kölcsönbe egy A5-öst, azzal azért ki lehetne húzni néhány hónapig, az eddigi S4-hez képest az nem olyan ótvaros lassú, mint az Advance, amit most használok :O).

Új hozzászólás Aktív témák