- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Pctvpro és a divx
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Integra
titán
-
bumper
senior tag
nA?
-
bumper
senior tag
haliho
pctv pro kártyám van nekem is.
de anno kiszedtem mert állandóan összeakadt valamivel és nem nagyon jöttem rá:((
pedig mindig tisztán tartom a rendszert, kényes vagyok a részletekre, minden felesleges ''szemét'' megy a kukába.
anno sokan mondták hogy az acemegacodecpack verte szét az egészet, de erről nem igazán tudtam meggyőződni.
valakinek van ötlete vagy tapasztalata hogy mit szeret és mit nem?
én a gyári cd-jét használtam hozzáNekem is összeakadt vmivel. De újrainstall windows, aztán másodikként felrak a tuner progi és utána egyenként a többi progi meg codec és mindegyik után elindítottam a tuner progiját.
Az acemegacodec pack installja után nem indult el!
De persze még mindig lehet hogy nálad vmi más kavart be :)
Mellesleg szvsz most már ez a saját progi elég tűrhetően teljesít,
főleg, hogy lehet vele divx-el capturelni :D
csak azt szeretném megtudni, hogy ha ezt teszem, akkor a hangot hogyan tudom mp3ban mellé-capturelni pcm helyett :F -
Integra
titán
haliho
pctv pro kártyám van nekem is.
de anno kiszedtem mert állandóan összeakadt valamivel és nem nagyon jöttem rá:((
pedig mindig tisztán tartom a rendszert, kényes vagyok a részletekre, minden felesleges ''szemét'' megy a kukába.
anno sokan mondták hogy az acemegacodecpack verte szét az egészet, de erről nem igazán tudtam meggyőződni.
valakinek van ötlete vagy tapasztalata hogy mit szeret és mit nem?
én a gyári cd-jét használtam hozzá -
bumper
senior tag
Neked megy bármilyen méretben a DivX-be tömörítés a vision-nel? Mert nekem csak 320x240(vagy vmi hasonló) érték van fixen, amit nem tudok megváltoztatni. Ez még nem is lenne idegesítő, hisz ugysem az igazi egyből DivX-be capture-ölni (na ez egy szép újmagyar szó), a fő bajom az, hogy ha a hozzáadott programmal (vision), annak a veszteségmentes codecjével veszek fel, azt utána a virtualdub nem tudja megnyitni. A driverem 5.5-s. Kezdő vagyok még ebben a témában, az is lehet, hogy csak én nem értek vmit, de nagyon :) iuVcr-val minden megy simán...akár a direktbe DivX is.
Nem igaz lehet a saját progijával akármekkorában Divx-el capturelni!!
Klikkelj rá a jobbgombbal a Divx feliratra a Compression listán !!!
Láss csodát felugrik a Divx-menü :)) -
borely
tag
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Bogyó bá'
nagyúr
Digitalizálni ugyanúgy tudsz a Rave-el is mint a PRO változattal csak nem lesz sztereó hangod.
Az 5.50 driver + a WinDVR2 digitalizálás Mpeg1/2 formátumba itt is működik. Az így elkészített videót pl. Virtualdub Mod-al tudod áttömöríteni DivX-be.
A közvetlen DivX felvétel is lehetséges a gyári programmal pl. de ez még nem tökéletes szinkron hibák előfordulhatnak.
Régi analóg videók bedigizésre nem túl jó mert érzékeny a gyenge szinkron jelre, nekem nem igazán sikerült vele jól bedigiznem egy régi videókazettát svideo bemeneten keresztül.Köszi a segitséget!
Ha jól értettem, akkor a sztereo hangot, és a távvezérlőt leszámitva nem veszitek semmit, hogyha ezt az olcsó tunerkártyát venném meg..... -
Flashcash
Közösségépítő
Neked megy bármilyen méretben a DivX-be tömörítés a vision-nel? Mert nekem csak 320x240(vagy vmi hasonló) érték van fixen, amit nem tudok megváltoztatni. Ez még nem is lenne idegesítő, hisz ugysem az igazi egyből DivX-be capture-ölni (na ez egy szép újmagyar szó), a fő bajom az, hogy ha a hozzáadott programmal (vision), annak a veszteségmentes codecjével veszek fel, azt utána a virtualdub nem tudja megnyitni. A driverem 5.5-s. Kezdő vagyok még ebben a témában, az is lehet, hogy csak én nem értek vmit, de nagyon :) iuVcr-val minden megy simán...akár a direktbe DivX is.
Nem nálam is Max. 320*240-be megy.
Ahhoz hogy meg tudd nyitni a saját codecjével felvett videót, le kell töltened a megfelelő codec-et a dekódoláshoz.
[L]http://free.x3.hu/tamas13/pctv.zip[/L] -
Flashcash
Közösségépítő
Egy kérdés hozzád, mint PCTV-szakértőhöz:
M*gicompnál láttam múltkor bruttó 10 ezer körül PCTV-Rave jelű, monó hangos, olcsó tv-tunerkártyát. Ehhez is alkalmazható az általad emlitett programcsomag?
DivX-be tömörités, stb?
Ismered ezt a tipust? Meg szabad venni?
Régi analóg videók bedigizéséhez, és sima tv-zéshez kellene. Különösebb minőségi elvárásaim nincsenek vele kapcsolatban.....Digitalizálni ugyanúgy tudsz a Rave-el is mint a PRO változattal csak nem lesz sztereó hangod.
Az 5.50 driver + a WinDVR2 digitalizálás Mpeg1/2 formátumba itt is működik. Az így elkészített videót pl. Virtualdub Mod-al tudod áttömöríteni DivX-be.
A közvetlen DivX felvétel is lehetséges a gyári programmal pl. de ez még nem tökéletes szinkron hibák előfordulhatnak.
Régi analóg videók bedigizésre nem túl jó mert érzékeny a gyenge szinkron jelre, nekem nem igazán sikerült vele jól bedigiznem egy régi videókazettát svideo bemeneten keresztül. -
borely
tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
Esetleg más valaki, aki ismeri a PCTV-Rave kártyát?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Egy kérdés hozzád, mint PCTV-szakértőhöz:
M*gicompnál láttam múltkor bruttó 10 ezer körül PCTV-Rave jelű, monó hangos, olcsó tv-tunerkártyát. Ehhez is alkalmazható az általad emlitett programcsomag?
DivX-be tömörités, stb?
Ismered ezt a tipust? Meg szabad venni?
Régi analóg videók bedigizéséhez, és sima tv-zéshez kellene. Különösebb minőségi elvárásaim nincsenek vele kapcsolatban..... -
bömbike
csendes tag
OK, kipróbálom.
-
Flashcash
Közösségépítő
-
bömbike
csendes tag
Persze lejátszani lehet vele.
-
bömbike
csendes tag
A divx51proGAINBundle-t használva létezik, hogy nem működik a tömörítés, csak a kodek regisztrálása után?
-
Flashcash
Közösségépítő
Szasztok!
Már egy éve használom a PcTv Pro-mat. 5.11 -es gyári drivert kaptam hozzá, és nekem csont nélkül megy, pedig van egy két más dolog is a gépben: SB live, modem, hálók..
Nemrégen költöztem, előtte kábeltv volt, és minden frankó, de most az új helyen nincs kábeltv, hanem egy antennás rendszer van, csak földi adók, m1, tv2, rtlklub, városi tv..
A problémám a következő: amikor váltok a ''rengeteg'' csatorna között, akkor először a hang mono, majd pár mp után átvált sztereóba. Ez régebben is volt, de nem volt zavaró. Itt az új helyen monoban minden csatorna, kivéve a városi tv ezerrel zúg, méghozzá magas hangerőn.
igy néz ki: este tv nézés, ugye nem tul hangosan, csatorna váltás, erre 3 mp hangos sistergés.
kérdem én, mit lehet ezzel csinálni? esetleg ki lehet kapcsolni a mono hangot, vagy valahogy meglehet javítani?
Most ugy váltok csatornát, hogy mindig leveszem a hangot elotte, de azért ez nem lehet végleges megoldás.
Ha tudtok, akkor segitsetek
köszPróbáld ki a DScalert. Fent már leírtam a webcímét.
Ez közvetlenül kezeli a kártyát és nagyon gyors. Nem fog bezavarni a gyári driverednek/programodnak.
Ha bejön akkor a fenti távirányítóprogrammal vezérelni is tudod. -
moonster
tag
Szasztok!
Már egy éve használom a PcTv Pro-mat. 5.11 -es gyári drivert kaptam hozzá, és nekem csont nélkül megy, pedig van egy két más dolog is a gépben: SB live, modem, hálók..
Nemrégen költöztem, előtte kábeltv volt, és minden frankó, de most az új helyen nincs kábeltv, hanem egy antennás rendszer van, csak földi adók, m1, tv2, rtlklub, városi tv..
A problémám a következő: amikor váltok a ''rengeteg'' csatorna között, akkor először a hang mono, majd pár mp után átvált sztereóba. Ez régebben is volt, de nem volt zavaró. Itt az új helyen monoban minden csatorna, kivéve a városi tv ezerrel zúg, méghozzá magas hangerőn.
igy néz ki: este tv nézés, ugye nem tul hangosan, csatorna váltás, erre 3 mp hangos sistergés.
kérdem én, mit lehet ezzel csinálni? esetleg ki lehet kapcsolni a mono hangot, vagy valahogy meglehet javítani?
Most ugy váltok csatornát, hogy mindig leveszem a hangot elotte, de azért ez nem lehet végleges megoldás.
Ha tudtok, akkor segitsetek
kösz -
bömbike
csendes tag
Honnan lehetne ''gyári'' 5.5-ös drivert letölteni (ami nem upgrade)?
-
Flashcash
Közösségépítő
A windvr2 Mpeg 1/2 rögzítést tesz lehetővé.
A windvr3 már aviba is tud rögzíteni.
A gyári 5.50 program is tud DivX-be felvenni. Nekem működik XP alatt. -
borely
tag
-
borely
tag
-
Flashcash
Közösségépítő
-
bömbike
csendes tag
A legtöbb felhasználó azért nem szereti a PCTV-t mert az újabb kiadású gyári programjaik nem igazán jól működnek. Ebben igazuk is van, de a PCTV legnagyobb előnye hogy külső gyártóktól nagyon jó programok elérhetőek hozzá.
Én pl. egy PCTVPRO-hoz írt külön távirányító programot használok amivel egeret, más programokat (bsplayer,winamp,powerdvd stb.) is vezérelhetek a gyári alkalmazásokon kívül.
TV nézésre DScalert használok, jobb, gyorsabb,szebb képe van mint a vision-nek.
Felvételre WinDVR2-t használok+5.50-es drivert így sztereóban tudok felvenni.
Rádió programnak egy külső BorgRadio programot amely közvetlenül kezeli a kártyát. (a gyári rádió program nem működik nekem)
Melyik PCTV drivert használod? 5.xx vagy 4.xx? A gyári cd-ről raktad fel vagy netről letöltött verziód van? Az utóbbi esetben vision.dll csere megvolt?5.5 (a legújabb) drivert használok, ez működik, de előtte kellett egy fullos 5.
Ha ez nem lett volna akkor kellene lecserélni a vision.dll? -
faster
nagyúr
4.0.0 alpha
##########
Még egy hasznos program.
Sokan panaszkodnak az új 5.xx driverekre a rádió miatt. Nekem sem jött be hogy összevonták a TV és a rádió alkalmazást ráadásul lassú lett és a régebbi TV tunerekkel sem mindíg működik jól.
Most találtam egy egész jó, ingyenes rádió programot ami közvetlenül kezeli a PCTV rádió tuner részét, tehát nem kell hozzá driver és bármilyen PCTV driver-el eggyütt használható. (olyan mint a DScaler)
[L]http://www.borgtech.org/btv/bradio.php[/]Az tényleg hülyeség volt. (Mármint a rádió és tv egybepakolása)
-
Flashcash
Közösségépítő
4.0.0 alpha
##########
Még egy hasznos program.
Sokan panaszkodnak az új 5.xx driverekre a rádió miatt. Nekem sem jött be hogy összevonták a TV és a rádió alkalmazást ráadásul lassú lett és a régebbi TV tunerekkel sem mindíg működik jól.
Most találtam egy egész jó, ingyenes rádió programot ami közvetlenül kezeli a PCTV rádió tuner részét, tehát nem kell hozzá driver és bármilyen PCTV driver-el eggyütt használható. (olyan mint a DScaler)
[L]http://www.borgtech.org/btv/bradio.php[/][L]http://www.borgtech.org/btv/bradio.php[/L]
-
Flashcash
Közösségépítő
4.0.0 alpha
##########
Még egy hasznos program.
[L]http://www.borgtech.org/btv/bradio.php[/] -
dzsoni
senior tag
-
Flashcash
Közösségépítő
-
faster
nagyúr
A legtöbb felhasználó azért nem szereti a PCTV-t mert az újabb kiadású gyári programjaik nem igazán jól működnek. Ebben igazuk is van, de a PCTV legnagyobb előnye hogy külső gyártóktól nagyon jó programok elérhetőek hozzá.
Én pl. egy PCTVPRO-hoz írt külön távirányító programot használok amivel egeret, más programokat (bsplayer,winamp,powerdvd stb.) is vezérelhetek a gyári alkalmazásokon kívül.
Rádió programnak egy külső BorgRadio programot amely közvetlenül kezeli a kártyát. (a gyári rádió program nem működik nekem)
Melyik PCTV drivert használod? 5.xx vagy 4.xx? A gyári cd-ről raktad fel vagy netről letöltött verziód van? Az utóbbi esetben vision.dll csere megvolt?Melyik DScalert használod a 3-ast vagy a 4alpha-t?
-
dzsoni
senior tag
Melyik PCTV drivert használod? 5.xx vagy 4.xx? A gyári cd-ről raktad fel vagy netről letöltött verziód van? Az utóbbi esetben vision.dll csere megvolt?Mi az a távítós progi?
-
Flashcash
Közösségépítő
Melyik PCTV drivert használod? 5.xx vagy 4.xx? A gyári cd-ről raktad fel vagy netről letöltött verziód van? Az utóbbi esetben vision.dll csere megvolt? -
bömbike
csendes tag
Hogyan lehet divX kompressziót kicsikarni PCTVPro kártyából a saját Vision programocskájával. Win98SE alatt általában még a PCTVAssist sem fut le normálisan. Ez már ilyen marad mindörökké?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Pctvpro és a divx
- (téma lezárva)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Projektor topic
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- Xbox tulajok OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- További aktív témák...
- i9-9900KF + RTX 2060 SUPER Gamer PC
- HP EliteBook 6 G1 Ryzen 5 PRO 2.5 ÉV GARANCIA Csak 9 ciklus!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-12400F/13400F/14400F +RTX 5060 +16GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HIGH END - 2026 MacBook Pro 16" 18C / 40C / 128 GB RAM - 4TB SSD - Magyar Billentyűzet - Space Black
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti EAGLE OC ICE SFF 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest