Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Nah...fejlemények annyi,hogy gép újrarakása óta már elindul a progi...és a teszt is elindul...
De a web betöltős teszt után a telefonos kapcsolat előjön,pedig rá vagyok csatlakozva netre
Jah és azon teszt szakasz lefutása után nem is megy addig tovább a teszt sorozat,amíg le nem kapcsolom az előugrott telefonos kapcsolat ablakot....
És miután minden teszt lefut...nincs eredmény
Próbáltam kódot megadva...és ma hétszer kód nélkül is....
Létezik az,hogy az alaplapomat nem támogatja? Vagy akkor el sem indulna?
Jah és miért írja ki,hogy 9-es médiaplayer codec-et és semmi jobbat sem talál...Holott a sima 9-essel és codec-eivel és a 10-essel is próbáltam és acemgpcodecpack-al is csináltam....Meg ezek variációival....
THX a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jah és azon teszt szakasz lefutása után nem is megy addig tovább a teszt sorozat,amíg le nem kapcsolom az előugrott telefonos kapcsolat ablakot....