- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nos rákerestem, de nem nagyon találtam a Matrox videokártyán kívül semmilyen eszközt, ami x1-es csatolóval rendelkezne. Ha valaki tud ilyet mondani, tegye meg. Kíváncsi lennék, hogy mikor és mivel fogom tudni kihasználni az alaplapom eme remek tulajdonságát.
-
ftc
nagyúr
Itt is irtak rola....tudnám minek máshova menni...
-
mh197
őstag
válasz
Szten Márs #4 üzenetére
Ezt hol olvastad?? Pls : linket!
-
mh197
őstag
Engem is érdekel ez a PCI ex 4. Az abit aa8xe lapon ugye csak pcix1 -es v an?
Phisx mikor várható? Tud róla vki vmit? -
Szten Márs
nagyúr
válasz
* GeniuS * #11 üzenetére
Hmm... fentebbi link, amit írtam...
-
* GeniuS *
tag
Na bocsi itt vagyok összeraktam a gépet a legjobb alkatrészekből és a windows fagyogat 3-4 p mig betölt az üdvözlő képernyő ha flash gettel töltök akkor akad a gép..
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
* GeniuS * #9 üzenetére
Mondjuk itt van ez a topik:
Bővebben: link
Amúgy fogmam nincs. Már rögtön a megvétel/összerakás után ilyen volt? -
* GeniuS *
tag
Tudna nekem vki segíteni??? Összeraktam egy gépet és úgy szaggat ne másodpercekre lefagy lassú 5 perc mire betölt..Mi lehet a gong?? Előre is köszönöm..Vagy vki megmondhatná melyik topikba érdeklődjek..
-
fLeSs
nagyúr
A PH-n is van cikk a PCI Expressről.
1ébkéntiránt ezek az x1 meg x4 foglalatok egyelőre csak dísznek vannak az alaplapokra rakva. -
Dj Sat
csendes tag
http://www.sg.hu/printer.php?cid=26568
Ezen a linken van egy egész cikk a pci expresszről.Még nem sikerült végigolvasnom,de ajánlom figyelmetekbe.Talán egy-két kérdésre választ ad. -
L@co
aktív tag
Szerintem ne aggyuk fel hátha ír valami okos emberke
UP -
Szten Márs
nagyúr
7Up!
-
Szten Márs
nagyúr
Hmm. Most azt olvastam, hogy a PhisX is PCI foglalattal jelenik meg először... No mindegy a lényeg: UP
-
L@co
aktív tag
Hello!!
Engem is érdekel h. mire lesz jó ez a PCI-Express x4 foglalat!! -
Menhir
csendes tag
válasz
Szten Márs #1 üzenetére
Olvastam régebben egy előzetest az Sb Audigy 4 hangkártyáról. Ha jól emlékszem, akkor azt PCIE 4x-re akarták csinálni. Hogy azóta mi lett belőle, nem tudom.
-
Szten Márs
nagyúr
Szóval terjednek az alaplapok, amelyeken van x4-es foglalat, de van néhány új csúcskategóriás, amin nincs, csak x1-es.
Ugyebár eddig a világot nem árasztották el a x1-es foglalatot használó eszközök. De miért is tették volna? Nem olyan halálosan nagy a különbség a PCI és az 1x-es PCI-express között. Jó, persze majdnem dupla, de mégis...
Mit tudtok a x4-es foglalatokról, és eszközökről?
Lehetséges-e hogy a x1-es foglalat egy zsákutca, kihal komolyabb eszközkínálat nélkül?
Ugyebár hamarosan (reméljük) megjelenik a PhisX... Lehetséges-e, hogy x4-es foglalatot fog majd használni?
Szóval ilyesmikről szeretnék én ebben a forumban beszélgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok