- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Hacked_3953
csendes tag
:)
Azt úgy modják, hogy konzerv.
De. Ettől csak jobb a Chip magazin. Én egy ideig a pcWorld lengyel kiadását hasonlítgattam a magyarral össze, de mostmár nincs ilyesmire pénzem.
Rdi -
petyaman
tag
Na,
én magam sokfajta lapot vettem mikor még volt pénzem jól. :( Nagyjából megtaláltam azt ami NEKEM a legtöbbet adja infóban, mellékletben, színvonalban hangvételben. Tökmindegy, melyik az (PCWorld egyébként), ez halál szubjektív kinek mi jön be. Amúgy CHIP sosem lehet már a régi, mert egy újság arculatát egy összeszokott szerkesztőség adja, a főszerkesztő útmutatásai alapján.
Ott már (chipnél) egyoik sincs.
Akinek bejött, szvsz marad alternatívaként a Magyar PC MAgazin.
petyaman -
Agyzuzo
addikt
Én azon fagytam, mikor kijött nekik hogy a Radeon 9700 sok tesztben még a Ti4600 teljesítményének felét se tudta hozni. Haha, sőt. LOL! :)
-
Male
nagyúr
Nézted a Matrox Parhelia tesztet is benne? Őszerintük sokkal gyorsabb a Ti4600-nál. A letöltőprogramoknál meg azt írták, hogy előnynek vették a cseh és szlovák nyelv támogatását. Ez Magyarországon miért előny? Ja és a 48. oldal lap tetején ugyanaz van, mint a 49. oldal lap alján (Régi dicsőségünk címmel).
-
karyo
senior tag
Szerintem a régi Chip nem volt rossz, az új viszont iszonyat gyenge. Megvettem a novemberit, de biztos vagyok benne hogy ez volt az utolsó. A Véleményem pedig az, hogy lassan de biztosan a netes HW újságok abszolut fölényben vannak Quality terén, egy HC HW-es nemigen olvas pl chipet (én is csak azért vettem mert utaztam és kellett valami a vonatra olvasmánynak :) ).
A Prohardver nagyon jó úton halad, MO-on No.:1 (ez nem nyali, 1xrűen igy van), mivel olvasom a külföldi hasonló siteokat is(xbit, anad, digitlife), tényleg azt kell mondani, hogy a ProH! nyugati szinvonalat képvisel, míg a gagyi chip nem...
Jók a tesztek, csak így tovább! -
Hacked_3971
újonc
Közben megtaláltam, kösz. hiányzott a www :-)
-
igi
aktív tag
bakker :DDD
üdv:igi -
igi
aktív tag
Nos, előőttem van a Chip novemberi száma...
Gondolom majnem mindenki tisztában van az elmúlt 1-2 hónapban történtekkel...
Ennek örömére elég fucsa olvasói levelek jelentek meg az ujságban :) )
üdv:igi -
bz
tag
kopasz számítógépesként megvettem a chipet rendszeresen, még a PC Gurut is.
Aztán mostanság a napi 10 órányi internetezés mellé már teljesen felesleges lenne, ők is onnan töltenek, ahonnan mi... -
Hacked_3971
újonc
Hell o *.*,
Meg tudjátok mondani, mi a PC Gamer és a PC Magazin weblapjának a címe? A szokásos kombinációkkal nem jutottam semmire.
Hálám üdvözlöm
trurl -
LaBamba
csendes tag
Eddig a Chipet vásároltam, ezután a Magyar PC Magazint fogom. Nekem a tartalom a lényeg, nem a név. :((
-
Bagoly
senior tag
Nekem eddig a computer panorama jött be leginkább, de nem költök egy ilyen magazinra se ezer forintokat amító netem van. Új alaplap érdekelt mindíg, de igazából még sosem jutottam hozzá ingyé, annyira meg nem érdekelt, hogy megvegyem
-
Nimrod
addikt
Eddig a Computer Panorámát és a PC Gurut olvastam, eddig elég jó volt mindkettő.
-
twollah
nagyúr
Majd meglátom mit fogok olvasni.
A Magyar PC Magazin olyan mintha az exChipet olvasnám. :)
Az új Chip első száma elég crap volt, a hozzá adott 4 CD a sok szódával elmegy kategória, inkább azoknak az embereknek nagy segítség akiknek nincs sok idejük netezni vagy nincs netelérésük.
Egy ideig venni fogom az új Chipet is, hogy kialakuljon bennem egy kép arról, hogy érdemes-e kiadni rá az elkövetkezendő időszakban a pénzt. -
M. Myers
csendes tag
Az új lap oka, hogy tulajdonosváltás történt kint Németországban, és ezért kiváltak az emberek a CHIP-ből, a PC guruból, a Műszaki magazinból... (Mindháromnak ugyanaz a kiadója).
CHIP-> Magyar PC magazin
PCGURU-> Guru gamer
Műszaki magazin-> Magyar műszaki magazin
Ezen lapokat alapították most meg, a kivált emberek.
A Chip ezután is lesz, de az összes ember átment a Magyar PC magazinhoz. Úgyhogy ha valaki a már megszokott tartalmat és formát keresi keresi, az vegye a Magyar PC magazint. Akinek más kell, az vegye a CHIP-et.
Nekem elképesztő mákom van, hogy most járt le a CHIP előfizetésem. Szerintem az új Chip nem lesz olyan jó mint a régi. Ebben a hónapban ajándékként megkaptam mindkettőt. És láttam, hogy milyen lesz az új CHIP. De azért nem rossz!!! -
Male
nagyúr
Ezzel a szétválással az előfizetőkkel is rendesen kib***tak. Még azthiszem 9 szám van vissza az előfizetésemből. Csakhogy én az újságra fizettem elő, és nem a Chip névre. Azt vártam volna a Chiptől, hogy (az első új szám mellett) felajánlják, hogy visszafizetik a hátralevő részt, és rám bízzák, hogy továbbra is a Chip magazint veszem, vagy a Magyar PC magazint. Lehet, hogy üzleti szempontból ez nem túl jó (persze hosszútávon lehet, hogy megérné), viszont ez lett volna a legtisztességesebb.
Az hogy ebben az ügyben ki a hibás (mármint a szétválásban), azt nem nagyon tudom eldönteni, ehhez ponotsabb infók kellenének. Az mindenesetre elég gyanús, ami az Ivanov Péter és családtagjainak a cégeival van (IPMA-Media, IPMA Service, stb.). Persze lehet, hogy szokás szerint félre vagyunk tájékoztatva. -
9CS
senior tag
Én a Pc World magazint vettem meg és fogom is, de a többit is meg szoktam nézni havernál, szerintem a CHIP sem vot akkora király. Talán az új :D Viszont az szerintem is igaz, hogy egy igazi lapnak más hangulata van, mint a netes ''újságoknak''.
-
Male
nagyúr
válasz
Pro-Kontra #6 üzenetére
Az még a kisebbik gond, ha részlehajló a teszt. A nagyobb baj az, amikor bizonyos termékek csak azért vannak a tábláztaban, hogy ngayobb legyen, és egyértelmű, hogy sohasem volt náluk az adott cucc. Pl volt egy pár éve egy hangfalteszt a Chipben, ahol megadták a hangfalak méreteit. Csakhogy némelyik cucchoz azt írták, hogy ''nincs adat''. Ezt azért gyanús. Ha már egyszer kiszedte a dobozból, megnézte, meghallgatta, akkor hogyhogy nem tudta megmérni, hogy hány centi magas, mély, széles a hangfal. Ehhez csak egy centi kell. És ezek után kihozták, hogy a VideoLogic hangfalnak van a legjobb hangja. A másik részében a tesztnek, pedig leírták, hogy a Maxxtro sohasem ad meg valódi teljesítményt, csak a PMPO-t. Akkor már egy pár hónapja nálam volt a Maxxtronak egy reklámlapja (datasheet, magyarul nem jut eszembe, hogy minek nevezik ezt - aminek az egyik oldalán szép képek szoktak lenni a cuccokról, a másik oldalon meg az adatok), amin érdekes módon minden hangfalukhoz meg volt adva az RMS szerinti teljesítmény is. Ezek miatt az egész teszt olyannak tűnt, mintha egy árlista alapján készült volna. Volt egy ilyen autósújság is, amiben a tesztek egy részénél egyértelmű volt, hogy az állítólagos tesztelő sohasem űlt még az állítólagosan tesztelt autóban (olyan tévedések voltak benne, hogy ez egyértelmű volt).
-
Szerintem a Chip volt a legjobb magazin, de az Új Alaplap a legjobb szakmailag, ott vannak a legjobb elemzések, okfejtések, főképp a tematikusság miatt. Nekem meg nincs per pillanat keret 1500 pénzes újságokra, de valljuk be, az online magazinok nem adják azt, mint egy újság, főleg nem a színvonal az ok, hanem az, hogy más egy papírt, egy anyagot fogni a kezedben, mint egy jóval kisebb felbontású monitor előtt ülni, egérrel.
-
Új CHIP, vagy régi CHIP?
PROHARDVER!
Ez nem kérdés :). Viccet félretéve, mindkét társaságnak van vaj a füle mögött, úgyhogy ne hagyjátok magatokat! Győzzön a jobbik... -
GeG
tag
Én a Magyar PC magazinra szavazok.
Az uj Chip EU kompatiblis lesz, viszont unalmas....
Tehat hajra Magyar PC Magazin !!!!!! -
Pro-Kontra
csendes tag
Az a baj az újsággal, hogy a tesztjeik sokszor részrehajlóak. Érezni a cikkekben, hogy sok múlik azon, hogy ki mennyit fizet. Ez nem a leghelyesebb....
-
rog
addikt
en 91-ota olvasom a chip magazint. szerintem meg mindig a legjobb ilyen temaju ujsag. meg a sok hirdetes es nem mindig up-to-date-seg ellenere is.
persze regen meg jobb volt :) (nosztalgia rulz)
ha ezentul pc magazin neven kell kernem, akkor ugy fogom :) -
Magyar PC magazin lesz a neve.
-
greenface
aktív tag
Amióta netem van, nem veszek semmilyen újságot... (prohardver, HWSW rulez.) Különben szerintem is a CHIP volt a legjobb, de semmi plusszt nem adott az onlineokhoz képest szerintem.
-
meba
tag
Ha valaki nem tudná, a chipes emberkék kiszálltak a buliból, és új újsággal fognak jelentkezni. Szerintem a Chip Magazin ''volt'' a legszínvonalasabb lap mind hardver mind szoftver tekintetben annak ellenére hogy a Pc World mindig megpróbálta megelőzni.
Ki melyik újságot fogja olvasni és mit szól az egész történethez?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával