Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fú, leizzadtam. Hiába van nyelvvizsgám, ha ritkán használom az angolt, ráadásul az ügyintézőnek nem kis ájriss akcentusa volt, de sikerült bejutni és ott figyel a 2000 forint.
Jól tettem, hogy benéztem ide, ráadásul V/-től legalább megtudtam néhány nem elhanyagolható plusz információt is. Köszönöm!
-
törölt tag
Ööö, szerintem már vagy 5 éve nem voltam belépve, erről az inaktivitási díjról még nem is hallottam. Arra sem emlékszem, hogy bankkártyát rendeltem-e hozzá. Ha sikerül bejutni, akkor átküldöm az aktívra (amúgy is ez volt a terv) és ezt igen gyorsan törlöm. Remélem nem várnak rám tízezres tartozások.

Mindenesetre köszi az infót, már megérte beírnom ide.
-
törölt tag
Két PayPal fiókom van, vajon miért pont arra küldték a 2000 forintos emailt, amelyik szerintem még használva sem volt? Azt ne kérdezzétek, hogy anno miért regisztráltam, mert már nem emlékszem.
Az ott megadott telefonszám persze már nem él, úgyhogy belépni nem tudok, holnap hívhatom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest