Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris5
tag
Köszi a segítséget!
Lenne még itt kettő kérdés ha valakinek van pont egy kicsi ideje rám:
1) Kb 1 hónapja voltam utoljára a PP felületen, kicsit megújult. Hol is tudom magamnak, számlaszámra visszautalni a lóvét? Csak a PP számlára fizetést találom...
2) Azt mondja most hogy nem 100% a profilom - hanem 80% mindezt úgy hogy csak négy lépés van ami 25 lenne, de biztos user error és én nem értek valamit - és hiányzik a "Add a bank account in Hungary". Itt mi a fenét kell megadni? Bank Name-re próbálkoztam a "BUDAHUHB" és a bank rövid elnevezésével "Budapest Bank Zrt."
Az "Account Number" az meg a GIRO szám nemde?Budapest Bank esetén mit kell odaírjak?
-
andris5
tag
Visszaküldött lóvét nekem az egyik eladó hibás termék miatt a PayPal számlámra / accountomra. Most ott figyel 25 dollcsi. Szeretnék vásárolni és felélni a PayPal számlán lévő összeget:
1) Lehet úgy vásárolni, hogy teljes vételár felét vegye csak le az itthoni lakossági bankszámláról a PayPal, a többi meg ott van fizikailag nála és azt csapja hozzá másik feleként?
2) Vagy mozgassam vissza a számlámra a 25 dollárt és inkább úgy költsem el. Mennyi idő alatt ér a hazai lakossági bankszámlámra? Lesz ennek a mozgatásnak kezelési költsége?
3) Kisebb a kezelési költség így inkább töltsek még lóvét a PayPal-ra és úgy vásároljak?
Hogy járok időben kezelési költségben a legjobban?
Köszi a választ
-
andris5
tag
válasz
Kernel #10627 üzenetére
Okés. Köszi, megválaszoltad. Lehívás alatt arra gondoltam hogy a hozzácsatolt kártyáról mennyi idô alatt mozgat lovét a paypalba. Ha hozzá van csatolva kártya akkor nem kell feltöltsem a PP számlát? A csatolásmár kb 2 éve megtörtént ekkor levettek pár dollcsit ami nem tudom hova lett, de a párosítás él. Bármikor tudok róla vásárlást indítani? Ha nincs rajta pénz és vásárolok az accountommal menni fog? A többit intézi a PP?
Sorry ha zagyva vagyok 3 napja tördelek meg képfeldolgozok meg korrektúrázom meg mindent én...
Hatalmas köszi
-
andris5
tag
Srácok egy gyors választ kérnék szépen. Ha holnapi GIRO nyitásnál hívok pénzt a paypal accountomra akkor azt mikor jelentkezik a paypal számlán? Mikor tudom elkölteni? Sorry, hogy nem keresek vissza lapleadásban vagyok, hatalmas az örület itt... THX
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest