- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bluyoo #27493 üzenetére
Az hogy október előtt mi volt az szerintem most nem számít. A mostani probléma amely mindenkinél jelentkezik az amelyre történik kárpótlás. A konkrétan kiszámított összegekkel az adott vásárláshoz tartozó tranzakció számmal a PayPal-on belüli üzenőfalon kell jelezni.
Sem Facebookon küldött üzenet, sem az általad küldött e-mail nem hivatalos kezdeményezés a kapcsolattartáshoz. -
válasz
bluyoo #27491 üzenetére
Októbertől volt konvertálási gond amikor megváltoztatták a fizetési klienst
I’ve reviewed your account and can confirm that, in October PayPal have introduced new method of payment and 'Bill me in sellers currency' is not available at the moment.
és az hogy egyáltalán nem lehet váltani az december 20-tól amikor megjelent ez az üzenet a konverzióra való lépésnél: Things don't appear to be working at the moment. Please try again later.
Szóval annyira nem lehet visszamenni, akkor működött. -
válasz
bluyoo #27447 üzenetére
Tényleg nem akarok már jobban belemenni, ha szándékos, akkor nem kártalanítanának, mint írtam dupláját adták vissza amikor az igényt benyújtottam. Nem igazán támassza alá a szándékosságot ha kárpótolnak.
Ezt mindenki kérheti, tartalmazza a szerződés. Az üzleti élet szabályai alapján ez egy tisztességes, korrekt és jogilag is elfogadott viselkedés.
És tény, hogy csak az eBay fizetésnél nem lehet váltani a kártyás fizetésnél a konverziót. Máshol fizetve működik, és működik akkor is, ha a régi eBay fizetési felület kerül elő.
Azt legjobb eséllyel úgy lehet előcsalni hogy nem a Buy It Now, hanem Add to cart és azután fizetünk.
Ahogy (#27425) zolko74 is írta. -
válasz
bluyoo #27445 üzenetére
Az hogy elsőre nem megy át azt is sok minden okozza, akár a bankod is, a kártya kibocsájtó, az egész fizetési mechanizmus.
A többi gondot majd minden nap írjuk, írják. Egyenlőre nem igazán tudsz mit tenni, azonkívül hogy visszakéred a +-ba fizet összeget az vásárlás elszámolása után. -
válasz
bluyoo #23964 üzenetére
Én a ESET Smart Security Netbank- és tranzakcióvédelem oldalán intézem a pénzügyeket.
Ez biztos hogy normálisan kompatibilis a Paypal, a Visa vagy Mastercard kártyahitelesítési és az OTP banki rendszerével?
Azt kell mondjam, hogy nagy valószínűséggel ez lesz a gond. A vírusvédelmi rendszere is problémás, nem véletlenül mondtam le az előfizetést a cég termékeiről.
Én meg zárszóként annyit írok, hogy nálam minden működik normálisan évek óta, így sem a Paypal, sem az Erste bank hibája nem lehet. -
válasz
bluyoo #23955 üzenetére
Nem akartam kétségbe vonni a hozzáértésedet,
de nem egyértelmű, hogy a Submit után újból el kell menteni. Ezért kérdeztem rá.
Nem tudom, hogy az lenne a probléma gyökere, de akiknek mostanában ilyen gondjai vannak, azoknál a bankjuk nagyobb karbantartást végzett az utóbbi időben. Azt is észrevettem, hogy nem mindegy, hogy milyen böngésző van használva. Valójában megmagyarázhatatlan, hogy elfelejtődik a beállítás, másnak ugyanazzal a tipusú kártyával meg nem, illetve egy kártya "hozzáadás" frissítés megoldja a gondot másnál meg nem. -
-
válasz
bluyoo #23843 üzenetére
Csak egy ötlet volt mivel az egyenleg a PP-n az elsődleges fizető eszköz esetlegesen az kavar be.
Oké és neked milyen típusú a kártyád?
Gondolom nem most cseréltél kártyát, nem lejárati időt módosítottál a kártyánál, mert akkor újból be kell állítani a konverziót. Ezt csak azoknak írtam, akiknél esetleg majd ez fog történni. -
válasz
bluyoo #23841 üzenetére
Nem olvastad? (#23835) LógaGéza: Tegnap karbantartás volt az OTP banki rendszereiben, akkor előfordulhat némi üzemzavar.
Nem a Paypal probléma, akkor már nálam is jelentkezett volna, de ahogy írtam 4,5 év és nem volt.
Csak még egy kérdés, a PP egyenlegeden volt pénz és az milyen devizában? -
válasz
bluyoo #23798 üzenetére
Néha előfordulhat, a böngésző is ludas, illetve a leírás szerint a végén menteni kell. Nekem az elmúlt 4,5 év alatt sohasem váltott vissza, két kártyám is van hozzáadva.
Amikor a fizetésnék forintos konverziót látsz megjelenítve a képernyőn, ( PayPal Conversion Rate......... szöveg) akkor a konverziót módosítással vissza tudod állítani. (Other Conversion Options) Többször írtam már, akinél ez előfordul vessen egy pillantást fizetéskor az összesítő képernyőre.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest